Magallán mee op trainingskamp Oostenrijk, Ünüvar blijft in Amsterdam

Lisandro Magallán is terug bij Ajax nadat hij vorig seizoen tijdelijk werd verhuurd aan Deportivo Alavés. De Argentijnse verdediger, die in januari 2019 voor negen miljoen euro werd gehaald van Boca Juniors, lijkt opnieuw af te stevenen op een vertrek bij Ajax, maar gaat zaterdag toch mee naar het trainingskamp in Oostenrijk.

Magallán trainde de afgelopen weken mee bij Jong Ajax en weet na een gesprek met de clubleiding dat er komend seizoen weinig kansen op speeltijd zal komen in het eerste elftal, waar hij de concurrentie moet aangaan met Daley Blind, Lisandro Martínez, Perr Schuurs, Jurriën Timber en Edson Álvarez. Toch heeft trainer Ten Hag besloten dat de Argentijn zaterdag ‘gewoon’ mee op trainingskamp gaat naar Oostenrijk. Naci Ünüvar verlengde onlangs zijn contract bij Ajax tot medio 2023 en de stap naar het eerste elftal leek sneller te komen dan verwacht. Toch maakt  Ünüvar geen deel uit van de selectie die naar Oostenrijk vertrekt. ‘Ik kom net terug van een liesblessure en heb nog niet mijn oude niveau. Natuurlijk is het balen als de trainer besluit om mij niet te selecteren maar daar ben ik zeker niet teleurgesteld over. Voor mij is het gewoon belangrijk dat ik minuten maak bij Jong Ajax en snel weer op mijn oude niveau kom’.

Related posts