Kijktip: Ziyech neemt afscheid met special ‘Hakim Ziyech – Wizard of AMS’

Nadat SC Heerenveen – Ajax de laatste wedstrijd van dit seizoen bleek te zijn werd het stil en ook rondom de persoon van Hakim Ziyech. De transfer naar Chelsea was inmiddels beklonken en de tovenaar leek via de achterdeur te vertrekken bij Ajax. Maar niets is minder waar want Hakim neemt wel degelijk afscheid. Ajax TV reisde samen met Ziyech af naar bioscoop Tuschinski om met hem terug te blikken op zijn vier jaren in Amsterdam.

De special met de titel ‘Hakim Ziyech – Wizard of AMS’ gaat donderdag in première op Ziggo Sport en is vanaf 19:15 uur te bewonderen op het kanaal van Ziggo. Vanaf 20:00 uur zal Ajax de special ook tonen op de website en op het YouTube-account. Tevens ging Soufiane Touzani met Ziyech op pad en maakte ook een mooie special voor NOS Studio Sport en deze is te zien op zondag 17 mei om 16:30 uur.

Related posts

1 Comment

  1. Indojood

    Deze nu al legendarische speler die met tranen in de ogen afscheid neemt van Ajax, werd door Knabbel en Babbel op deze site (Van Eugelen en Nietmanen) niet goed genoeg bevonden.

    Ik heb vier jaar lang genoten, Hakim speelt het spel zoals het bedoeld is. Om het publiek te vermaken en in vervoering te brengen.

Comments are closed.