Ajax uitonderhandeld met Van de Beek, Neres blijft waarschijnlijk Ajacied

Ondanks dat het coronavirus voor onrustige tijden zorgt hebben Andre Onana, Nico Tagliafico, Sergino Dest en Donny van de Beek nog altijd een vertrekwens. Volgens Voetbal International is bij Van de Beek alles tussen speler, zijn management en Ajax uitonderhandeld en hoeft de nieuwe club van Van de Beek alleen nog maar het gewenste bedrag op tafel te leggen.

Van de Beek is al meerdere malen gelinkt aan Real Madrid. Manchester United en Newcastle United maar deze clubs hoeven niet op een zacht prijsje te rekenen door de huidige omstandigheden. Marc Overmars heeft laten weten dat Ajax uitonderhandeld is met Van de Beek en diens management maar dat wel het juiste bedrag moet worden betaald alvorens het licht op groen gaat. Voor Andre Onana en Nico Tagliafico heeft men dezelfde regels opgesteld. Inkomende transfers zullen dan ook alleen plaatsvinden als een of meerdere van de drie sterkhouders vertrekt uit Amsterdam. David Neres, die eerder ook al aangaf wel wat te voelen voor een transfer, blijft volgens VI zeer waarschijnlijk wel bij Ajax. De Braziliaanse buitenspeler raakte geblesseerd aan zijn knie in de uitwedstrijd tegen Chelsea begin november maar heeft inmiddels de training volledig hervat. Neres heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023. Erik ten Hag krijgt voor volgend seizoen in ieder geval de beschikking over een nieuwe speler. Antony is voor maximaal 22 miljoen euro overgenomen van São Paulo en sluit naar verwachting in juli aan bij de selectie.

Bron: VI

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    De (grote) clubs denken er nu een slaatje uit te slaan en spelers te halen voor een spotprijsje mooi niet dus hebben wij het nieuwe seizoen nog veel van de oude selectie over top

Comments are closed.