VI: ‘Geen enkele club zich officieel gemeld voor Onana’

De Telegraaf meldde maandagavond dat FC Barcelona zich officieel gemeld had bij Ajax voor Andre Onana. Volgens berichtgeving van die krant wilde Barcelona doelman Neto en middenvelders Riqui Puig en Carlos Aleñá betrekken als ruilmiddel in die deal. Volgens Ajax-watcher Marco Timmer van Voetbal International heeft FC Barcelona zich echter helemaal nog niet officieel gemeld bij Ajax voorOnana. Sterker nog; volgens Timmer heeft geen enkele club
zich officieel gemeld bij Marc Overmars, aldus Timmer op Twitter. Er zou wel veel interesse zijn, vooral vanuit Engeland, voor de Kameroener die zelf ook graag een vervolg stap wil maken.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het is bekend dat Andre verder wil maar ik kan het niet begrijpen dat er bij Barca een loonoffer aan de spelers wordt gevraagd en dan toch geld hebben om spelers te kopen dat slaat nergens op mocht dit verhaal kloppen.

Comments are closed.