‘Barcelona meldt zich officieel voor Onana, Overmars verkoopt ‘nee’

Het is algemeen bekend dat Andre Onana in de belangstelling staat van diverse clubs maar inmiddels zou FC Barcelona concreet zijn voor de doelman van Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars hoopt de Kameroener ondanks een vertrekwens te verleiden om nog één seizoen te blijven.

Door de coronacrisis is het nog maar de vraag of transfers daadwerkelijk gaan plaatsvinden maar Barcelona heeft volgens De Telegraaf een deal met gesloten beurs voorgesteld. De ervaren keeper Neto (30) en de talenten Riqui Puig (20), Alex Collado (21) en Carles Aleña (22) zouden hierdoor de overstap kunnen maken naar Amsterdam. Het is echter onbekend of de genoemde spelers een tijdelijke overstap naar Ajax zien zitten. Overmars bleek echter niet te vermurwen en verkocht de Spaanse kampioen vooralsnog een ‘nee’. Los van het feit dat het onduidelijk is of de genoemde Barça-spelers een overstap zien zitten, wil de directeur proberen om Onana te behouden. Onana heeft over belangstelling overigens niet te klagen, want in een eerder stadium meldden Chelsea, Tottenham Hotspur, Paris Saint-Germain, AC Milan en Borussia Dortmund zich al bij zijn management.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Barcelona meent weer te kunnen onderbieden omdat ‘t zo popie-jopie is. Alleen praten met clubs die aan de hoofdprijs willen voldoen en anders maar niet.

Comments are closed.