‘Ajax aast op Sevilla verdediger Pablo Pérez(19)’

Volgens het Spaanse medium Marca is Ajax de belangrijkste gegadigde om Pablo Pérez vast te leggen. Pérez is de pas 19-jarige linksback van Sevilla. Hij heeft in de Suid Spaanse stad heeft nog een anderhalf jaar lopend contract. Een delegatie van Ajax zou volgens de Spaanse krant al hebben gesproken met het management van Pérez. Naast Ajax zouden ook RB Leipzig en Manchester City interesse hebben in de diensten van Pérez. Vorige maand werd Pérez al genoemd als mogelijke opvolger van Nicolás Tagliafico, die maandag bekendmaakte hoogstwaarschijnlijk te gaan vertrekken bij Ajax.

Vorige maand maakt ook een ander Spaanse medium; Eldesmarque, al melding van de interesse van Ajax in Pérez. Hij zou bij Ajax de opvolger kunnen worden van Nico Tagliafico die juist vandaag liet doorschemeren toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn carrière.

Related posts