Blind: “Crisis? Het is inderdaad niet op orde.”

De uitschakeling tegen FC Utrecht voor de beker is de zoveelste mokerslag voor Ajax in  de afgelopen weken. “In de eerste helft lieten we een beetje het voetbal zien dat we kunnen. Niet top, nog steeds foutjes, maar we durven. Alleen het punt van de laatste weken herhaalt zich: we creëren veel te weinig”, analyseert een zichtbaar aangeslagen Daley Blind voor de camera van FOX Sports.

“Hoe dat kan? Dat zijn altijd vragen… Als je het weet, dan verander je het en  los je het meteen op. We zitten in de hoek waar de klappen en het is zaak om bij elkaar te blijven. We zijn nog steeds dezelfde groep jongens. Nu moeten we het oppakken met elkaar. We zijn gewoon niet in staat om heel veel kansen te creëren. Nogmaals: we zitten in de hoek waar de klappen vallen, maar we moeten zorgen voor de ommekeer. Dat beseffen we maar al te goed. Iedereen zal bij zichzelf te rade gaan. Het klinkt als een standaardtekst, maar zo is het wel. We moeten bij elkaar blijven. Crisis? Het is inderdaad niet op orde.”

Related posts

1 Comment

  1. De Nees

    Ajax is een one-trick-pony, mooi-weer voetballers en kennen maar 1 manier van voetballen, kunnen niet omschakelen want vechtlust zit niet in het dna. Een paar blessures en alles valt in duigen, in wat voor mietjeswereld leven deze figuren.

Comments are closed.