Ten Hag over incident met Bordalas: ‘Ik sta voor mijn speler’

Erik ten Hag kreeg het in het begin van de wedstrijd tegen Getafe aan de stok met Getafe-trainer Bordalas en kreeg daar uiteindelijk een gele kaart voor. Na afloop van de wedstrijd liet Ten Hag tegenover de camera van RTL 7 weten dat hij de kaart bewust pakte.

‘Hij krijgt het aan de stok met Daley Blind en dat mag je als trainer van de tegenpartij natuurlijk nooit doen. Dan meng ik mij in de discussie want ik sta voor mijn speler en krijg dan een gele kaart, dat was bewust’. Over de wedstrijd was Ten Hag uiteraard ook niet tevreden en met name de Spanjaarden moesten het terecht ontgelden bij de oefenmeester. ‘Vanaf de eerste seconde proberen ze het spel stil te leggen en doen er alles aan om voetbal onmogelijk te maken en dat is ook moeilijk om tegen te voetballen. Natuurlijk hebben we het zelf ook niet goed gedaan. Er was te weinig overleg van achteruit, geen structuur en dan kom je niet in het positiespel waar we zo goed in zijn, maar ik kan Ajax helemaal niets kwalijk nemen. Er was een geweldige teamspirit die de spelers negentig minuten hebben laten zien en het publiek stond er weer vol achter. We hadden andere verwachtingen maar moeten ons nu richten op de competitie en de beker. We hebben nog genoeg om voor te spelen’.

Bron: RTL 7

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Goed hoor Haggie maar je weet je heb een voorbeeld functie dus opletten wat je doet maar ik begrijp het wel ,wat een irritante zooi is dat Getaffe.

Comments are closed.