Vermoedelijke opstellingen Getafe – Ajax; Tadić in de spits

De verwachting is dat Ajax donderdagavond in het Europa League-duel tegen Getafe CF speelt met Dusan Tadić als spits. Zijn plek in de punt van de aanval gaat in dat geval ten koste van Lassina Traoré, die naar verluidt op de bank begint. De verwachting is dat zowel Hakim Ziyech als ook Daley Blind in de basis gaan starten.  Blind neemt zijn vertrouwde plek links in het verdedigingscentrum in. Dat doet hij waarschijnlijk naast Edson Álvarez. De Mexicaan krijgt volgens het Algemeen Dagblad de voorkeur boven Perr Schuurs, die net hersteld is van een kuitblessure.

Bruno Varela staat op doel vanwege de schorsing van Andre Onana. Blind en Álvarez worden in de verdediging gesteund door Dest op rechts en Tagliafico als linksback. Doordat Blind terug is schuift Lisandro Martínez weer door naar het middenveld waar hij staat naast Carel Eiting en Donny van de Beek. Hakim Ziyech speelt hangend vanaf rechts voorin. Op de andere vleugel speelt Ryan Babel.

Het duel tussen Getafe CF en Ajax begint vanavond om 18.55 uur.

Vermoedelijke opstelling Getafe:
Soria; Damian, Djene, Etxeita, Olivera; Nyom, Arambarri, Maksimovic, Cucurella; Mata, Molina.

Vermoedelijke opstelling Ajax:
Varela; Dest, Álvarez, Blind, Tagliafico; Eiting, Martínez; Van de Beek, Babel; Tadić; Ziyech.

Related posts