Live FC Groningen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Het is de veertigste keer dat FC Groningen – Ajax op het programma staat. Ajax wist deze wedstrijd 26 keer te winnen terwijl FC Groningen zeven keer aan het langste eind trok. Vorig seizoen behaalde Ajax een krappe overwinning door een late treffer van Huntelaar. Dit seizoen eindigde de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena in een 2-0 overwinning voor Ajax door doelpunten van Martinez en Huntelaar.

Manschot fluit wedstrijd
Jeroen Manschot is door de KNVB aangewezen als arbiter in de Euroborg. Manschot zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Goossens en Siebert. Vierde official is Perez terwijl Van de Graaf is aangesteld als VAR.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts