‘AS Roma aast op transfer Veltman in de winterstop’

Volgens de belangrijkste Italiaanse sportkrant Corriere Dello Sport heeft AS Roma zijn zinnen gezet op een winterse transfer van Joël Veltman naar Rome. Roma zoekt op meerdere posities versterking, oa. op de rechtsback positie en daarvoor zou het oog, volgens het Italiaanse medium, gevallen zijn op Veltman.  Veltman zelf gaf zondagmiddag na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag voor de camera van FOX Sports aan niets van eventuele interesse te weten. Ook Hans Hateboer, verdediger van Atalanta Bergamo, wordt door de sportkrant genoemd als optie om de backpositie in Rome in te vullen.

Bij Ajax speelt Veltman dit seizoen voornamelijk als centrale verdediger. De kans dat Ajax hem laat vertrekken lijkt bijzonder klein. Ajax zit niet echt ruim in de rechtsbenige centrale verdedigers. Alleen Schuurs en Alvarez lijken op die positie concurrenten van Veltman. Komende zomer valt er wellicht wel te praten over een transfer. Veltman gaf eerder aan ooit nog wel een buitenlands avontuur aan te willen gaan.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Hoera !! De transfer periode gaat bijna weer van start ik ben benieuwd wie er op welk lijstje werd staat.

Comments are closed.