Ajax laat Blind verder onderzoeken

Daley Blind was vandaag een opvallende afwezige bij Ajax maar vlak voor de wedstrijd liet trainer Erik ten Hag weten dat Daley niet fit is en vandaar niet was meegereisd naar Alkmaar.

Blind ging afgelopen dinsdag tijdens het duel met Valencia zo maar naar de grond zonder dat er iemand bij hem in de buurt was. Hij leek duizelig maar speelde het duel wel uit. Blind voelde zich vrijdag weer goed maar vertelde wel dat hij zich nog in een ziekenhuis ging laten onderzoeken. Dat krijgt volgens Ten Hag dus een vervolg. ‘Hij voelt zich niet lekker, maar we moeten er onderzoek naar doen dus het blijft even afwachten’, aldus Ten Hag. Wat wel zeker is is dat Blind de komende twee wedstrijden tegen Telstar en ADO zal moeten missen.

Bron: Het Parool

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Het zag er van de week ook niet goed uit toen Daley ging liggen ik zag gelijk Appie weer liggen , maar hopen dat Daley er na de winterstop weer gezond bij staat.

  2. ajaxhoger

    Dat zag er echt niet goed uit op het veld , ik dacht ook meteen terug aan appie , ik werd er echt niet goed van , hij had er eigenlijk meteen vanaf gemoeten ,en niet laten staan .

Comments are closed.