Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Na een jaar afwezigheid van FC Twente staat er aankomende zondag weer een wedstrijd tegen de Tukkers op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Ajax had het de laatste jaren niet makkelijk in Enschede en won voor het laatst in 2013, toen werd het 0-2 door doelpunten van Moisander en Alderweireld. In totaal won Ajax 22 keer in Enschede en trok FC Twente zestien keer aan het langste eind. Voor trainer Erik ten Hag zal het een weerzien zijn met veel bekenden want Ten Hag kwam in het verleden als speler en assistent-trainer uit voor FC Twente. Ajax bezet momenteel de eerste plaats op de ranglijst met 38 punten uit 14 wedstrijden. FC Twente vinden we terug op de twaalfde plaats met 18 punten uit 14 wedstrijden.

Van Boekel aangewezen als arbiter
Pol van Boekel zal zondag vanaf 12:15 uur het startsein geven in de Grolsch Veste. Van Boekel zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Zuilen en Honig. Vierde official is Kooij en Van de Graaf zal fungeren als VAR.

Ajax mist Labyad, Ziyech twijfelgeval
Zakaria Labyad zal zondag zeker niet in actie komen. Labyad moest zich in de wedstrijd tegen Lille laten vervangen met knieklachten en nader onderzoek moet de ernst van de blessure aan het licht brengen. Ook Hakim Ziyech viel in die wedstrijd uit nadat hij een bal hard tegen zijn arm had gekregen. Vandaag of morgen zal blijken of Ziyech in staat is om tegen zijn oude club uit te komen.

Vermoedelijke opstelling Ajax
Andre Onana, Noussair Mazraoui, Joel Veltman, Daley Blind, Nico Tagliafico, Lisandro Martínez, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Noa Lang, Dusan Tadic, Quincy Promes.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts