Jong Ajax wint uitwedstrijd tegen Telstar: 2-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond de tiende overwinning geboekt en staat daarmee op een keurige derde plaats in de competitie. Telstar moest er dit keer aan geloven en in Velsen-Zuid boekten de Ajacieden een 2-3 overwinning.

Telstar begon fel aan de wedstrijd en kreeg ook meerdere kansen op de openingstreffer maar toch viel die aan de andere kant. Jasper ter Heide opende met een rake schuiver de score en nadat Telstar opnieuw enkele grote kansen niet wist te benutten was dit tevens de ruststand. Quinten Timber verving Alex Mendez in de tweede helft en nadat Lassina Traoré onderuit werd gehaald in de zestien schoot Carel Eiting de 0-2 op het bord uit de toegekende strafschop. Nadat Ekkelenkamp de 0-3 scoorde leek de wedstrijd gespeeld maar Telstar gaf zich niet gewonnen en wist vlak voor tijd twee keer te scoren via Bronkhorst en Kharchouch. Jong Ajax hield echter stand en daarmee was de tiende overwinning een feit.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Ter Heide (79. Kemper), J. Timber, Pierie, Castillo; Eiting, Gravenberch, Ekkelenkamp; Kühn (70. Brobbey), Traoré, Mendez (46. Q. Timber).

Related posts