Poll: Wie moeten het centrale verdedigingsduo vormen tegen Lille?

Ajax moet het woensdagavond tegen Lille OSC doen zonder Joël Veltman en Daley Blind. De twee centrumverdedigers kregen tegen Chelsea (4-4) allebei een rode kaart en zijn derhalve geschorst voor het duel in de groepsfase van de Champions League tegen de Franse club. Wie moeten het centrale duo vormen tegen Lille?

Gaan het Perr Schuurs en Edson Álvarez worden? Analist Kenneth Perez heeft een andere variant in gedachte. “Ik denk dat het Schuurs met Martínez wordt en dan Marin op het middenveld”, laat de Deense analist maandagavond weten bij Voetbalpraat van FOX Sports. Tafelgenoot Arno Vermeulen ziet het graag anders en verwacht niet dat Erik ten Hag een basisplaats inruimt voor Razvan Marin. “Marin heeft zo weinig laten zien. Ga je hem nu op het middenveld inbrengen? Ik denk dat Ten Hag het middenveld laat staan en met Álvarez achterin gaat spelen.”

Perez weet niet of het een goed idee is om met Álvarez in de achterhoede te starten. “Ik heb Álvarez geen enkele keer achterin gezien. Ik kan dus niet beoordelen of hij daar heel goed is. Marin heb ik wel op het middenveld gezien. Eén wedstrijd heeft hij het wel goed gedaan, dat was tegen PSV in de Supercup. Daarna viel hij tegen en is hij uit het elftal gegaan. Daarom zou ik liever met hem op het middenveld spelen. Martínez heb ik vaker achterin zien spelen en hij deed het ook goed daar.”

[poll id=”20″]

Related posts