Ten Hag neemt Jurriën Timber op in selectie voor Lille OSC

Eric ten Hag heeft Jurriën Timber opgenomen in zijn Champions League-selectie voor het duel met Lille, zo meldt Ajax dinsdagmiddag via de officiële website. De verdediger is meegenomen naar Frankrijk vanwege de afwezigheid van Joël Veltman en Daley Blind, die beiden geschorst zijn. De rest van de selectie van Erik ten Hag kent voor de rest weinig verrassingen. Noussair Mazraoui reist ook ‘gewoon’ mee naar Frankrijk, aldus Ajax. De verdediger viel in de wedstrijd van zaterdag tegen Heracles Almelo halverwege de tweede helft geblesseerd uit, maar maakt dus wel de trip naar Frankrijk. Of hij helemaal wedstrijdfit is is nog onduidelijk.

De volledige selectie van Ajax:
Andre Onana, Bruno Varela, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Edson Álvarez, Noussair Mazraoui, Lisandro Martínez, Sergiño Dest, Nicolas Tagliafico, Jurriën Timber, Donny van de Beek, Carel Eiting, Siem de Jong, Razvan Marin, Zakaria Labyad, Ryan Gravenberch, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic, Quincy Promes, Hakim Ziyech en Noa Lang

Related posts