Opstellingen Ajax – feyenoord

De Klassieker zal vandaag worden afgewerkt in de Johan Cruijff Arena en de laatste keer dat de bezoekers in ons huis wonnen was in 2005. Dit betekent dat feyenoord vandaag een nieuw record kan vestigen: Veertien duels de langste reeks zonder uitoverwinning tegen een specifieke club, wat zullen wij daar graag bij helpen. Van de laatste 33 Klassiekers wist feyenoord er maar drie te winnen en dat was niet in een uitwedstrijd. De wedstrijd begint om 16.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Ajax staat na tien Eredivisie-speelrondes aan kop en Feyenoord staat tiende, een wel verdiende plek voor beiden. 

Opstelling Ajax: Andre Onana, Sergiñio Dest, Joel Veltman, Daley Blind, Nico Tagliafico, Martinez, Donny van de Beek, Quincy Promes, David Neres, Dusan Tadic, Hakim Ziyech

Opstelling feyenoord: nnb

Related posts