Gametalk De Klassieker: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Aanstaande zondag staat de Klassieker weer op het programma en vanaf 16;45 uur zal Ajax worden gesteund door een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Statistieken
Ajax speelde in haar historie maar liefst 135 wedstrijden tegen Feyenoord. Daarvan won Ajax er 65 en gingen er 32 verloren. 38 wedstrijden eindigden in een gelijk spel. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 3-0 overwinning voor Ajax en de laatste Rotterdamse zege stamt uit 2005. Feyenoord won toen met 2-1.

Sfeeractie op Zuid

Er zal bij de opkomst van de spelers een gigantisch doek worden uitgerold over Zuid. De eerste én tweede ring zullen worden bedekt en daarom wordt aan een ieder medewerking verzocht om deze actie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Gözübüyük aangesteld als arbiter
Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en De Vries. Mulder zal zondag fungeren als vierde official en Manschot zal als VAR in het ARAG KNVB Replay Center meekijken op de videoschermen.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Aan onze stand zijn we verplicht om die kakkies zonder maar iets naar huis te sturen maar voor hetzelfde geld is de instelling van onze mannen niet goed genoeg om die kakkies te vernederen.

Comments are closed.