Jong Ajax onderuit op bezoek bij Jong AZ: 3-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Jong AZ met 3-2 verloren. Trainer Mitchell van der Gaag had alleen in de defensie enkele wijzigingen aangebracht ten opzichte van het met 6-0 gewonnen duel met FC Eindhoven maar toch gingen de Ajacieden na enkele goede resultaten met nul punten huiswaarts.

Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook kansen op de openingstreffer maar het was Jong AZ wat de voorsprong pakte via Oosting. Niet veel later viel zelfs de 2-0 maar nog voor rust kwam Jong Ajax via Traoré  terug in de wedstrijd. Na de thee ging de verdediging van Jong Ajax direct in de fout en Kunst scoorde zijn tweede treffer van de avond. Jong Ajax ging daarna in een hoger tempo voetballen en het was Kühn die zeven minuten voor tijd de 3-2 wist te scoren. De ploeg van Van der Gaag ging nog wel op jacht naar de gelijkmaker maar die viel uiteindelijk niet.

Opstelling Jong Ajax: Scherpen; Ter Heide (69. Q. Timber), J. Timber, Pierie (31. Kemper), Castillo; Gravenberch, Eiting, Ekkelenkamp; Kühn, Traoré (78. Pynadath), Lang

Related posts