‘Veltman in trek bij Italiaanse clubs: Juventus, Roma en Atalanta’

Joël Veltman wordt nadrukkelijk in de gaten gehouden door Juventus, zo meldt het Italiaanse Sportmedium Tuttosport. Juve is op zoek naar versterkingen voor de rechtsbackpositie en heeft onder anderen de verdediger van Ajax in het vizier. Scouts van Juventus waren afgelopen zondag aanwezig bij de interland van Oranje tegen Wit-Rusland (1-2 zege) om Veltman aan het werk te zien. Juventus is echter niet de enige Italiaanse club met interesse in Veltman. Volgens Tuttosport hebben ook AS Roma en Atalanta interesse in Veltman, die nog tot medio 2021 vastligt. 

Juventus raakte al onder de indruk van Veltman tijdens de ontmoetingen met Ajax in de Champions League afgelopen seizoen. Ajax wist de Italiaanse topclub in de kwartfinales uit te schakelen in het miljardenbal, waarbij Veltman in beide duels negentig minuten speelde. Afgelopen zomer werd Veltman nog nadrukkelijk gelinkt aan een transfer naar West Ham United.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Dat zal de tegenstanders van Veltman niet begrijpen maar er zijn toch mensen die zijn spel waarderen dus Marco als hij wil laat hem gaan en hun hem deze kans.

Comments are closed.