Dolberg kan naar OGC Nice

Kasper Dolberg lijkt bij Ajax weinig meer aan spelen toe te komen. De Deen zat tegen PAOK afgelopen dinsdagavond (3-2 winst) op de tribune. Gisteren kwamen al berichten naar buiten dat Ajax de spits bij diverse Europese clubs heeft aangeboden. Vandaag meldt de regionale krant Nice-Matin dat Dolberg zijn carrière mogelijk kan vervolgen bij OGC Nice. Volgens het dagblad is Dolberg de belangrijkste kandidaat om de nieuwe centrumspits van de Franse subtopper te worden.

Dolberg zat dinsdag tegen PAOK Saloniki  niet bij de wedstrijdselectie van trainer Erik ten Hag en daarmee werden geruchten over zijn vertrek gevoed. Eerder op de woensdagavond berichtte het Deense Ekstra Bladet al dat de Ajacied door directeur voetbalzaken Marc Overmars ‘momenteel wordt aangeboden bij clubs in heel Europa’.

Nice gaf deze transferzomer nog geen euro uit aan transfersommen, maar daar kan na de verkoop van Allan Saint-Maximin, die voor achttien miljoen euro naar Newcastle United ging, weleens verandering in komen. Zo zouden les Aiglons linksback Dalbert willen terugkopen van Internazionale, nadat de Braziliaan het afgelopen seizoen amper aan de bak kwam in Italië.

Daarnaast is Nice in een vergevorderd stadium met de transfer van Alexis Claude-Maurice. Met de komst van de middenvelder van tweedeklasser FC Lorient zou het transferrecord van tien miljoen euro dik gebroken gaan worden. Tot slot denkt de Ligue 1-club aan de komst van Adam Ounas, die op huurbasis overgenomen kan worden van Napoli.

Related posts

26 Comments

  1. Koning Haarms Wolfs

    Zul je net zien, dat bij daar weer de sterren van de hemel gaat spelen. Ik gun het hem iig.

  2. Yor2002

    Nope hij MOET naar Leverkussen terug naar Bosz de ligue 1 is een klote competitie daar wilt niemand spelen.

  3. RJS

    Tot nu toe hebben wij een prima transfer-zomer. Dit zou het voir mij behoorlijk verpesten. Dom, dom, dom. Hier krijgen we spijt van; let maar op.

  4. Ajax 1

    Helaas niet anders. Met the hunter die nog fit is en brobbey die eraan komt daar op richten….

  5. Charka53

    Voor hem is het maar het beste om weg te gaan en te zitten verpieteren op de bank ik hoop voor hem dat hij elders het licht weer zit en weer de oude Dolberg wordt.

    1. linksan

      Lekker, verkeerde topic ?

      On-topic: Beter dat hij het ergens anders probeert, maar hopelijk wel een verhuurperiode. Zo koel als hij toen tegen Lyon was…??

  6. ajaxhoger

    Die moeten ze vlug weg gaan brengen , het is jammer dat we hem niet meer aan het voetballen krijgen .
    Een andere spits voor ons zou geen overbodige luxe zijn , of blijft haggie middenvelders op de verkeerde positie zetten .

  7. Secondant

    De man heeft helaas geen sportlichaam. Zal bij Nice in de loodzware Franse competitie ook wel in no time kapot zijn. Sneu.

    Nu graag Brobbey bij de selectie en een kans geven aub.

    1. ajaxhoger

      Dat doet die boer van een Ten Hag toch niet , liever een middenvelder op de spits plaats en een op de rechtsbuiten positie zetten .
      Waar blijft die bande ergens , ook weer een miskoop .

  8. Koning Haarms Wolfs

    Idd Jeroen68, hopelijk halen we Suarez terug. Met hem, KJH en Tadic kunnen we met de besten mee.

Comments are closed.