Ajax – APOEL al direct uitverkocht

Het duel tussen Ajax en APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League is compleet uitverkocht. Vanmiddag klokslag 12:00uur startte de voorverkoop voor het thuisduel in de play-offs voor de Champions League. Ajax laat via fancare weten dat de kaarten voorlopig zijn uitverkocht. Wellicht dat er nog enkele kaarten vrij komen.

Nadat enkele weken geleden supporters al een passe-partout konden kopen, begon donderdag de losse kaartverkoop. Seizoenkaarthouders konden per seizoenkaart nadat ze ook al een passe-partout gekocht hadden nog een ticket kopen en zodoende waren de kaartjes snel op. Waarom Ajax deze verkoopstrategie hanteerde is onduidelijk. Wellicht dacht men dat er weinig interesse zou zijn. Anders is namelijk niet te verklaren dat nu veel seizoenkaarthouders, leden van de supportersvereniging Ajax en mensen met een club card geen ticket konden bemachtigen, De kans om een ticket of meerdere tickets te bemachtigen voor een Europese wedstrijd voor die laatste twee groepen was sowieso nul door deze handelswijze.

Ajax treft APOEL Nicosia op woensdag 28 augustus in de Johan Cruijff Arena. Aanstaande dinsdag treffen de clubs elkaar op Cyprus.

Related posts

5 Comments

Comments are closed.