‘Bayern München zet streep door Sané en gaat vol voor Ziyech’

Ajax heeft laten weten dat het het contract van Hakim Ziyech wil openbreken en opwaarderen maar de kans dat Ziyech alsnog vertrekt blijft aanwezig. Bayern Munchen zou namelijk in Ziyech een welkome versterking zien omdat door de transfer van Leroy Sané een streep is gezet.

Sané, momenteel uitkomend voor Manchester City, was de voornaamste kandidaat om te verhuizen naar Munchen maar een zware blessure heeft roet in het eten gegooid. Bayern wil zo snel mogelijk doorschakelen naar andere spelers en naast Ziyech zijn ook de namen van Timo Werner, Philippe Coutinho en Steven Bergwijn gevallen. Ziyech heeft eerder aangegeven dat hij alleen bij een duidelijke sportieve opstap een transfer zal maken. Om die reden wees hij in een eerder stadium Sevilla al af. Volgens TZ zou Hakim Ziyech nu de voornaamste kandidaat zijn om de aanval van der Rekordmeister te versterken.

Bron: TZ

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

16 Comments

  1. De Ajacied

   Nee he zeker niet naar die Moffen,
   Blijf lekker in Amsterdam bij je moedertje.
   De best betaalde speler in de ED dus ik zeg idd NEE !!!!!
   ❌❌❌

 1. BeukerAjax

  Prachtige club waar Ziyech denk ik goed bij past! Mooie competitie, veel strijd, kans op een basisplek en CL voetbal! Ik zal Ziyech begrijpen en hoe kut het ook is voor ons aller Ajax, ik gun die jongen het ook nog… hoop echter wel dat Overmars bezig is achter de schermen voor goede vervanging. Ik ben een voorstander van eigen jeugd, maar als we CL willen halen lijkt me de portemonnee trekken met wat ervaring erbij een must!! Begin me wel een beetje zorgen te maken nu iedereen weg gaat…

  1. BobbyHaarms

   En terecht, want als je pech hebt mis je uiteindelijk 6 vaste basisspelers. Na zo’n topseizoen helaas vaak de harde werkelijkheid, maar waar ik me al jaren aan stoor is dat die transferperiode tot fucking 1 september duurt. Te zot voor woorden.

   1. BobbyHaarms

    Hoop wel dat Hakim lekker bij Ajax blijft. Hier is hij gelukkig, dat moet ie daar nog maar afwachten..

 2. ajaxhoger

  Er mochten er toch niet veel weg van overmars , nu zijn dadelijk alle goeie weg , als er geld word getoond zijn ze vlug om bij ons .
  Het zal een lang seizoen worden zo .
  De meeste moeten weer wennen aan het systeem , wat dat ook moge zijn .

 3. FrankiC

  Stel dat…. had Ajax wat we eerder moeten doorpakken met Ødegaard of wordt hij na verhuur nu echt verkocht, in één deal met Donny.

 4. Bigboss

  Jammer maar als hij gaat is dat zelf het pas wat hij kiest en dat cind ik wel super aan hem

 5. Secondant

  Bayern – al jaren een waardeloze kudtclub die in een spanningloze competitie speelt. Gewoon contract Hakim opwaarderen naar 7 mln per jaar en 10 mln tekengeld. Houden deze gozer.

 6. Forever nr14

  Belachelijk steeds weer die maanden van onzekerheid voor de hele club en clubs zeg! Klote transferperiode

Comments are closed.