De Telegraaf: ‘Napoli richt pijlen op Neres’

Het Italiaanse Napoli heeft zich officieel gemeld bij Ajax om te praten over een overname van David Neres, zo weet De Telegraaf te melden. De Italianen hadden lange tijd Hirving Lozano van PSV in het vizier maar lijken nu over te schakelen naar Neres.

Ajax heeft inmiddels al afscheid genomen van Frenkie de Jong (FC Barcelona) en Matthijs de Ligt (Juventus) en ook Donny van de Beek lijkt gevoelig voor een transfer die hem naar Real Madrid moet brengen. Vorige maand bevestigde directeur voetbalzaken Marc Overmars dat er één club concreet was voor Neres en dat bleek Atletico Madrid te zijn maar daar komt nu dus Napoli ook bij. Het is nog onbekend welke transfersom Napoli in gedachten heeft voor Neres die nog tot medio 2022 onder contract staat bij Ajax. Eerder maakten Arek Milik (33 miljoen euro) en Amin Younes (transfervrij) de overstap van Ajax naar Napoli.

Bron: De Telegraaf

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

28 Comments

  1. Dagrump

   Marc hou je aan de afspraak wat je gemaakt hebt!! Proberen het hele team bij elkar te houden en zo min mogelijk verkopen !!

   1. JohnDoe77

    “Proberen”; denk wel dat hij dat aan het doen is. Alleen in dit soort zaken bepaalt veelal de speler -in overleg met zijn zaakwaarnemer- wat er gebeurt, ondanks een contract. Wil hij perse weg en Ajax wil dat niet, dan zit je met een speler die niet wil. Totaal niet zoals het hoort, toch lees je veel dat de clubs om die reden toch wel meewerken aan transfers.

    Kortom; hopelijk ziet team Neres in dat hij bij Ajax nog kan groeien!

    1. Litmanen

     Dan moet je wel spelen. Neres gaat echt niet weer op de bank zitten.
     Overigens, beetje vreemd dat het vertrek van Frenkie en De Ligt genoemd wordt en het cement van het elftal Schone over het hoofd wordt gezien.
     Met Lasse waren gisteravond die gaten niet gevallen.

     1. De Nees

      Je moet ook doorselecteren, de Wit en Ekkelenkamp bonken al op de deur. Schone is altijd bruikbaar maar kijk ’s op YT hoe hij gister ontvangen werd door de tifosi, die goser genoot volop. Mooi avontuur voor hem, mooi land, nog dikker salaris, is hem allemaal van harte gegund en na paar jaar terug naar Ajax in een mooie functie.

 1. Ajax belg

  Dit word stillaan belachelijk, laat die rijke clubs stikken in hun geld. Dat hebben we ook. We hebben een nieuwe spits nodig die doelpunten maakt en veel. Laat Nerez nu is een volledig seizoen op top niveau presteren.

  1. JohnDoe77

   Helemaal eens. Tot nu toe lijkt het erop dat Dolberg nog steeds het licht niet gezien heeft. Misschien een jaartje verhuren kan helpen. Dan rap Malen kopen van de lampjes, heeft nog maar één jaar contract.

 2. Stimi

  Mag ik iedereen er aan herinneren dat de directie een aantal weken geleden met een statement naar buiten kwam dat er naast ziyech, niemand zou worden verkocht!! Dus……

   1. Ajax 1

    Overmars heeft gezegd dat er drie of vier basisspelers weg mogen en niet meer. Dat is nu ongeveer bereikt, dus klaar!

 3. kanu

  Dat gaat helaas niet lukken ze zijn niet te houden . allemaal geld kwestie. En als spelers zelf weg willen is het lastig

 4. Finidi

  Ja rijke clubs? Gaat Napoli dan ook op afbetaling afrekenen zoals Juve of was dat in termijnen betalen van die 75 miljoen gelul? Zo kan ik ook de grote jongen uithangen in europa!?

 5. Vak 120

  Gewoon niemand meer weg,marc kom op joh! Geld hebben we genoeg en die clubs moeten in juli maar komen! Niet op het laatste nippertje en wij met de problemen zitten!

   1. Vak 120

    Als de speler weet dat hij na juli niet meer weg kan weet de zaakwaarnemer dat hij vlugger moet handelen! Nu laat je geen leuk afscheid achter wel??

 6. a.p.

  Als Neres niet weggaat snap ik het niet, hij is bijna nooit een vaste waarde voor ons Aller Ajax dat vind ik wel jammer.

Comments are closed.