Ajax wil Ziyech verleiden met nieuw contract

Ajax wil het contract van Hakim Ziyech openbreken en verlengen. De clubleiding heeft een gesprek gehad met zaakwaarnemer Mustapha Nakhli en kenbaar gemaakt dat men Ziyech nog graag een jaar in Amsterdam ziet spelen. Het kamp Ziyech buigt zich nu over het voorstel.

Overmars slaagde er eerder al in om Andre Onana, Noussair Mazraoui, Nicolás Tagliafico, Dusan Tadic en David Neres langer aan zich te binden en hoopt nu ook dat Ziyech dat voorbeeld volgt. Overmars wil na Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Lasse Schöne en mogelijk Donny van de Beek niet nog meer sleutelspelers van vorig seizoen verliezen. Ziyech is met een slordige vier miljoen euro al de bestbetaalde voetballer van Nederland. Dat moet hij blijven om zo aan te geven dat hij als creatief brein op het veld van grote waarde is voor Ajax. Het huidige contract van Ziyech loopt nog tot medio 2021.

Bron: De Telegraaf

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

34 Comments

  1. Litmanen

   Zeker, doe er nog maar een miljoen bij.
   En dat alleen omdat er geen topclub komt voor mijnheer.
   Kijk dinsdag nog eens terug….. Dan weet je waarom.

   En ga niet komen met dat hij scoorde, want dat was weer eens een van richting veranderde geluksgoal.

   1. JohnDoe77

    Jij kunt ook nooit iets positiefs zeggen over bepaalde spelers. Jammer, zo niet nodig! Je idee om er een miljoen bij te doen is trouwens wel goed, spreekt waardering uit.

    1. Litmanen

     Hij kreeg er vorig jaar ook al een miljoen bij om te blijven….
     En maar roepen dat je naar een topclub wilt in het buitenland.
     Als hij speelt zoals de laatste twee maanden van vorig seizoen is hij een topper.
     Dinsdag was het weer inleveren en niet terugverdedigen.
     Kijk, daar knappen al die clubs nou op af.

     1. Bakkie

      Ziyech is een grillige speler, en dat is jammer. Maar hij heeft zulke exceptionele kwaliteiten (die hij ook geregeld laat zien) dat hij voor de Eredivisie gewoon absolute top is. Vandaar zijn salaris. Als hij ook nog eens constant briljant was, dan heb je het over niveautje Hazard

  2. JohnDoe77

   Top beleid van Ajax. Zo voelt een speler zich belangrijker en kan Ajax meer vragen bij een eventuele transfer. Levert de investering wel weer op!

 1. FrankiC

  Goeie zaak, hoeven we ook niet na te denken over vervangers van het zelfde kaliber.
  Laat Balkenende het maar niet horen. ?

  1. Arie

   Ajax moeten Donny ook dit contract aanbieden voor verlenging zeker tot de jonkies het van hem kunnen overnemen.

   1. ems

    Precies Hakim en Donny vasthouden is cruciaal voor dit Ajax en in beide zit nog rek om beter te worden en nog meer op te leveren itt Neres

 2. Zlatan4ever

  Zyech moet wel ff terug naar het niveau van vorig seizoen…..
  Sinds de Africa-cup “loopt het niet zo lekker”……
  Come on Ziych !!! We need you

  1. Yindi02

   Misschien heeft hij “menselijke” trekjes” Zlatan? Ik bedoel dat voor elke voetballer geldt dat er een mindere periode kan zijn. Hij hoeft niet te bewijzen dat hij het kan, dat weten we (althans ik) heel goed. Zou geweldig zijn als hij idd blijft. Bovendien, hij is een gevoelsmens en het zou maar zo kunnen dat, nu deze beslissing is gevallen, hij weer zijn waarde zal laten zien voor Ajax. Dat er hier nog mensen zijn die dat niet zien is mij een raadsel.
   Ik ben iig heel erg content met deze uitkomst.

   1. Zlatan4ever

    Yindi02, Ziyech hoeft wat mij betreft ook niks te bewijzen. Maar je kan niet ontkennen dat zijn oude vorm er nog niet is.
    Het feit dat hij een gevoelsmens is heeft wat mij betreft er niks mee te maken (andere spelers zijn dat ook). Ik hoop gewoon dat hij snel weer op nivo komt.
    Voor mij is het nog steeds Viva Ziyech !!! So don’t get me wrong

    1. Yindi02

     Ik ontken dat ook niet Zlatan. Zie ik ook wel dat het nu wat minder is maar we zijn net begonnen, geef hem ff de tijd man. Wordt weer genieten van hem. Volgende week tegen PAOK gaat hij gewoon weer knallen. Let op mijn woorden.

 3. Ajax 1

  Top, wat mij betreft mag hij ook nog meer verdienen als hij nog een jaar blijft. Geld zat op dit moment en dan zou ik heel graag neres, ziyech en vd beek nog minimaal een jaar in de ploeg willen…..

 4. Bigboss

  Heel goed zo doe je dat. Of je een speler koopt of je top spelers wat meer geeft. Denk dat het laatste goedkoper is

  1. -buitenkantje rechts-

   Nietmanen zeikt sowieso.. Als het niet op Ziyech is, dan wel op TH of Overmars of over de wissels.

   1. Indojood

    En nooit rechtstreeks op het artikel reageren maar altijd op iemand anders om een shitstorm uit te lokken. En dan vervolgens huilie huilie doen als ie een koekie krijgt. Misselijkmakende tyfuslijer is het.

 5. AJAXForever61

  Goed werk Marc, lekker na Nerez nu Hakim, vergeet zijn theepauze bij moeder in Dronten niet, dan blijft hij zeker! Maar het allerliefste zou ik zien dat MaraDonny nog een jaartje blijft, opnieuw succesen met de club, prestige en aanzien voor Ajax en het geld komt dan vanzelf weer binnen! Kom op Mark!!

 6. Stimi

  Geef hem een contract voor het leven, dit is het antwoord op het verleiden door de grote clubs in europa. En dan de spelers een bijrol laten hebben. Overmars & Co rocks shit!!!

 7. a.p.

  graag Ziyech behouden voor ons aller Ajax , samen met zijn maatje Tadic kunnen zij ons weer veel voetbalplezier schenken

 8. Charka53

  We gaan steeds meer op een Europese top club lijken , goede contracten en de spelers blijven of twijfelen om weg te gaan , goed hoor Marc

 9. Vakje129

  En neem gelijk Donny mee voor verbeterde contract , ik zie beiden niet graag vertrekken

Comments are closed.