”Ajax kan beter voor Malen gaan dan Bergwijn”

Ajax wordt al enige tijd in verband gebracht met een mogelijke transfer van Steven Bergwijn. De vleugelaanvaller van PSV wordt ook begeerd door Sevilla, dat inmiddels een, overigens direct afgewezen, bod van 25 miljoen euro heeft neergelegd in Eindhoven. NOS-commentator Jan Roels vind dat Ajax de interesse beter kan verleggen naar Donyell Malen. “Als ik Ajax was, zou ik eerder voor Malen gaan dan voor Steven Bergwijn. Ik vond hem vorig seizoen al goed bij PSV en in de drie wedstrijden die ik tot nu toe heb gezien was hij opnieuw sterk”, aldus Roels op de website van de NOS. “Hij was dreigend tegen Ajax en ook tegen Basel goed.”

PSV heeft om de nek van Bergwijn een transferprijs van 40 miljoen euro gehangen. Ook dat noemt Roels als een groot nadeel ten opzichte van Malen. “Ik vind Malen nu al beter en hij beschikt over een contract dat volgend jaar afloopt. Hij heeft een verleden bij Ajax en hij zou zich in de Champions League echt verder kunnen ontwikkelen.”

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

35 Comments

 1. Iamsterdam2015

  Goed idee. Kent het systeem en is een mooie aanvulling. Samen met KJH kan het mooi worden.

  1. Jimmy1971

   Absoluut, Malen wordt 3x beter dan Bergwijn die vaak verzaakt af te ronden op beslissende momenten en dus qua vraagprijs vreselijk overschat wordt!

  2. De Ajacied

   Idd ik zie Malen liever komen dan Bergwijn, zo wie zo ook stuk goedkoper
   Ik zeg ga ervoor Marc
   ❌❌❌

   1. dickst14

    Ik ben benieuwd. 95% vd Ajax supporters ziet liever Malen dan Bergwijn. Of geeft Overmars liever 40 miljoen uit i.p.v. 8 of zo voor een mindere speler.

 2. ems

  Bergwijn is leuk, maar we hebben Promes al. Malen veel interessanter inderdaad. Niet alleen maar op snelheid erlangs….

 3. Secondant

  Haal dan meteen die Guus Til op bij AZ. Kost een schijntje maar wordt een international dus kan je straks zo voor het 5 voudige weer verkopen.

 4. -buitenkantje rechts-

  Malen had de opvolger van Dolberg moeten worden bij Ajax.. Hij koos voor Arsenal en daarna voor PSV. Het sjachrijn zit er nog steeds bij Ajax als het gaat over het vertrek van Malen bij Ajax. Men zag dat niet aankomen. Ik hoop dat rancune niet de reden wordt om hem niet terug te vragen, want hij is echt beter dan Bergwijn.
  Aan de andere kant..
  We hebben Bandé (gaat hij nog voetballen of is hij een sigarenwinkel begonnen?), Promes, Neres en Lang. Ook Tadic heeft veel op linksbuiten gespeeld. Dus echt nodig is Malen niet.

 5. drekelmans

  Helemaal mee eens. Rendement van Bergwijn is (zeker nu nog) erg laag. Lijkt te veel voor zichzelf te voet allen. Malen blijkt meer en meer een spits te zijn die aan een klein gaatje genoeg heeft om te scoren of een collega in scoringskans te brengen. Een scorende spits….. waar zie je die (buiten de Hunt) nog…….

 6. Iamsterdam2015

  En ik denk dat je best kans maakt om hem te halen als ( ja als ik weet het) wij de CL halen is dat voor deze jongens aantrekkelijk. Las vanmorgen dat lozano en Bergwijn druk bezig zijn met transfers nu ze de CL niet hebben gehaald.

  1. De Nees

   ? Zo eensgezind zie je zelden hier! Dit zijn full-house kaarten Marc, deze kans niet laten lopen. Kers op de taart natuurlijk is de zure bek van van Bommel.

 7. ajacied078

  Zou leuk zijn die malen weg halen wordt de doodsteek voor psv. Lozano naar napoli. Bergwijn naar sevilla. Malen naar amsterdam. Ik zeg doe je best Marc??

 8. jojocoolio

  Ajax moet idd nog doelpunten machine kopen weet alleen niet of die bij pisvee rond loopt… als technischestaf zou ik even goed rond kijken want met alleen dolberg en huntelaar is het wat zwakjes voor een zwaar seizoen..

 9. Stimi

  Is nog goedkoper ook en heeft meer dreiging dan bergwijn. Volgens mij nog een jaar contract

  1. KBouter

   Elke week schreeuwen jullie hier weer om een andere speler.. vooral om pisvee zwakker te maken

 10. apeldoorn

  maar het is toch helemaal niet er sprake dat Ajax hem wil halen? tis toch gewoon een journalist die zijn mening gaf? ik vind Malen veel meer een spits voor Ajax dan Bergwijn en hij is nog goedkoper ook… maar netgens lees ik over serieuse belangstelling van Ajax voor Malen… of heb ik iets gemist?

 11. Valentino

  40 miljoen voor Bergwijn? Ze zijn gek geworden bij PSV. Denken ze soms dat ze Ajax zijn en dus maar hoge bedragen kunnen vragen.

  Dan is Malen inderdaad een betere optie, ook qua spel.

 12. TheFreezzz

  Laten we alsjeblieft geen 2e rangs voetballers als Guus Til halen. Dat is echt geen Ajax niveau

 13. Forever nr14

  Als je de concurrentie en in dit geval die graf bek van Bommel pijn kunt doen ten alle tijden doen, kom op Marc halen die Malen??

Comments are closed.