Lamprou in belangstelling SC Cambuur

SC Cambuur heeft interesse in Kostas Lamprou, zo weet de Leeuwarder Courant te melden. Lamprou zit in een uitzichtloze situatie bij Ajax en heeft naast eerste doelman Andre Onana ook Bruno Varela en Kjell Scherpen voor zich in de pikorde. De 27-jarige Griek heeft vooralsnog laten weten nog geen stap te willen maken, maar daar denkt trainer Foeke Booy van SC Cambuur anders over. ‘Wij hebben naast Lamprou ook met de clubloze Piet Velthuizen contact gezocht en ik snap dat ze willen wachten of er nog meer interesse komt, maar wij zien één van beide doelmannen zeker als een versterking’.

Bron: Leeuwarder Courant

Related posts

29 Comments

  1. Indojood

    Ook daar is het doel even hoog als bij ons dus ik zou het Cambuur afraden.

      1. Wijzijnajaxamsterdam

        Vind ik ook…. voor cambuur de beste oplossing en voor ajax ook…. beter dan weg rotten op de bank

    1. JohnDoe77

      Na de prestaties van vorig seizoen is weg de beste oplossing. Succes Lamprou!

  2. Charka53

    Ga maar naar Cambuur hoor ik hoop dat ze daar meer respect voor je hebben.

  3. Ajax 1

    Lijkt me goede club voor hem. Met alle respect maar hij is gewoon echt niet goed genoeg. Als lijnkeeper prima, maar voorzetten en hoge ballen dramatisch.

  4. FrankiC

    Ik vraag me af wat voor profielschets zo’n club dan heeft. Hij zou toch bij het eerste toetsingscriterium moeten struikelen, zou je zeggen. (Geldt ook voor Ajax toen ze hem kochten.)

    1. ajacied078

      profiel schets voor zo min mogelijk afhalen geld denk ik voor meeste jupiler ploegen. je ziet al dat reserves van ajax/psv langzaam over de eredivisie verdeeld worden. verschil wordt alleen maar groter. zelfs rotterdam is al afgehaakt. en het is dat psv philips gehad heeft anders had ajax al lang bayern van nederland geweest. ook financieel zeg maar.

  5. Ajaxfoort

    Hebben ze ook niet een plekje voor Onana? Zitten we nog een seizoen met die lulhannes opgescheept ?

    1. AFCA my World

      Je bent zelf een lulhannes, als jij niet ziet hoeveel punten hij voor ons heeft gepakt

    2. Zlatan4ever

      Ajaxfoort? R U out of your fucking mind ? Or just mentally sick ? (in het engels klinkt het een stuk beter, nu maar dat zo’n halve zool het ook begrijpt) ?

  6. Moosie

    Dus we krijgen nu ook De Efteling in Friesland?
    Scheelt weer een stukje rijden.

  7. Iedereen heeft een mening

    Lijkt mij een goede club. mocht het doorgaan, dan wens ik hem veel succes.

  8. Finidi

    Heeft volgens mij toch 2seizoenen zondet gezeik 2e keeper gespeeld dus wens em het beste toe. We gaan wel vh ene uiterste naar het andere uiterste volgens mij want die uit Emmen komt boven de lat uit zowat.

  9. -buitenkantje rechts-

    Ik woon niet zo ver van Leeuwarden, maar bezoek nooit een wedstrijd van Cambuur. Zo slecht, dat je als liefhebber daar onmogelijk voor je plezier heen kunt gaan. Wat dat betreft zou Lamprou daar wel passen..

Comments are closed.