There are no ads, please add some


Ajax start vrijdag verkoop passe-partouts Europese thuisduels

Ajax start aanstaande vrijdag 5 juli om 12:00uur de voorverkoop van passe-partouts aan seizoenkaarthouders voor twee Europese thuisduels. Dit seizoen stroomt Ajax vanaf de 3e voorronde UEFA Champions League in. Deze ronde wordt gevolgd door de play off-ronde. Een passe-partout is al verkrijgbaar vanaf € 37 en je kunt zelf een plek uitkiezen voor beide duels. Verder is een passe-partout ongeveer 30% voordeliger dan het bestellen van 2 losse kaarten. Op 22 juli worden bij de loting de speeldata én tegenstander van de 3e voorronde bekend. Je kunt voor beide voorrondes rekening houden met de onderstaande speeldata.

3e voorronde UEFA Champions League 6, 7 of 13 augustus
Play offs UEFA Champions League 20, 21, 27 of 28 augustus of  Play offs UEFA Europa League 22 of 29 augustus

Je kunt per seizoenkaart / Club Card maximaal 1 passe-partout bestellen.

Meer info en overig verkoopschema: Ajax.nl

Gerelateerde posts

28 reacties

 1. JohnDoe77

  Dit is goed nieuws; eindelijk voor het echt beginnen. Ben benieuwd hoe de selectie er dan uitziet, maar heb wel weer veel zin in het nieuwe seizoen. WZAWZDB!

 2. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

  Waarom nu net eerst mogelijkheid eigen plek. Moet je weer tegelijk inloggen met je maat want je mag maar één kaart p.p.

 3. JohnDoe77

  @Simon 1995; je vroeg naar de balans van inkomende en uitgaande transfers omdat je het gevoel had dat Ajax alleen geld verdient met eigen opgeleide spelers. Ik heb alle transfers 2012/2018 voor je op een rijtje gezet. Inkomend heb ik alles geteld, uitgaand alleen de niet zelf opgeleide spelers:

  2012/13 in 5,72
  2012/13 uit 2,65
  Negatief 3,07

  2013/14 in 6,80
  2013/14 uit 13,50
  Positief 6,70

  2014/15 in 12,80
  2014/15 uit 9,85
  Negatief 2,95

  2015/16 in 11,30
  2015/16 uit 3,00
  Negatief 8,30

  2016/17 in 35,50
  2016/17 uit 71,50
  Positief 36,00

  2017/18 in 28,65
  2017/18 uit 41,20
  Positief 12,55

  Totaal 2012/2018 positief 40,93

  2018/19 in 51,65
  2018/19 uit… zeg het maar! Alleen Frenkie maakt al dat de balans positief wordt!

  Ergo; heb vertrouwen in de scouting!

  1. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

   Daar wordt een groot bedrijf niet blij van. De plus is veel te laag.

   1. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

    Gemakshalve vergeet je o.a. De salariskant nl.

    1. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

     En de percentages die Ajax heeft moeten doorbetalen aan eerdere clubs ivm clausules heb je ook niet meegenomen.

     1. JohnDoe77

      Het was niet voor jou bedoelt Mr Zwartkijker, maar voor Simon 1995 die benieuwd was naar de grove lijn in uitgaande en inkomende transfers. Kan ook moeilijk anders met klappers als Milik, Sanchez, Frenkie, etc.

      Er zit zoveel niet in. Maar het gaat om het idee dat de balans dus positief is. Als je alles mee wilt tellen, kijk dan naar de balans en verlies en winstrekening (als je die kunt lezen). Anyhow; ik betrap jou zelfde op een positieve bijdrage dus ook deze keer… bingo! Zeik lekker verder, laatste jaartjes van je leven in zwartgalligheid doorbrengen is ook een keuze.

     2. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

      Balans is dus niet positief, dat is nu net het punt goochem. Als je cijfertjes plaatst, wees dan geen Jehova maar zoek alles uit i.p.v. alleen de zaken die je uitkomen. Verder is het een openbaar forum dus kan je reacties verwachten op een bijdrage. Je blablabla geeft aan dat je verder geen info hebt dus.

     3. JohnDoe77

      AB, wat ben jij een ongelofelijke zuurpruim zeg! Wat ik je al een paar keer gezegd heb; als je alles officieel wilt weten, ga lekker de jaarcijfers uitpluizen. Daar moet je dan wel de capaciteiten voor hebben natuurlijk.

      Dit is een openbaar forum, maar ik had even snel iets opgezocht voor Simon die het zich afvroeg. Er is geen wetenschappelijke onderbouwing voor nodig, ging even om de grove schatting en is helemaal niet voor jou bedoeld. Als Overmars het je zelf zou uitleggen heb jij vermoedelijk wel weer ergens een negatieve draai om lekker bijdehand te kunne zijn. Jouw opmerking dat de balans dus niet positief is, heb je al helemaal niet onderbouwd, maar doe gaan moeite, net als de meeste hier interesseert het mij werkelijk geen zak wat jij te melden hebt. Dat is het nadeel van zo enorm voorspelbaar negatief en irritant zijn; je maakt jezelf compleet onzichtbaar. Niemand zal je missen als je opeens niets meer post. Nouja; het zou allemaal een stukje relaxter zijn. Wat een leven moet je hebben om op een forum maar altijd negatief te zitten doen (onder het mom “realistisch” en “vroeger was alles beter”) terwijl je weet dat niemand erop zit te wachten wat jij weer te melden hebt.

      Maar dit is alweer veel teveel moeite voor een “one trick pony” als jij. Einde conversatie, ik negeer je verder volledig, kan je helaas echt op geen enkele wijze meer serieus nemen.

     4. Ajax 1

      Ab: ajax is een beursgenoteerd bedrijf. Niet mijn keuze, maar daar gaat het ff niet om. Maar dat heeft als voordeel dat je de werkelijke balans kunt bekijken. Is wel mooi, een vd rijkste clubs van europa.

     5. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

      Maar niet persé door de transfers. De cl inkomsten zijn pure plus.

     6. Ajax 1

      Ab, pak de balans van de afgelopen jaren er gewoon even bij. Je praat onzin. Ajax draait al jaren financieel steeds beter en is steeds rijker aan het worden, met als topjaar dit jaar wat nog afgesloten moet worden, dus dat is niet te zien. Maar ze hebben de huidige resultaten kunnen bereiken door een aantal grote aankopen icm doorbrekende geweldige jonge gasten. Die aankopen en salarisplafond omhoog konden ze allen omdat de financiele situatie al heel goed was, en echt heel goed…..

     7. JohnDoe77

      Komen er nog meer punten? En waarom is dit niet meer in dicht-vorm? Jammer, gemiste kans AB!

     8. Melles19

      Echter staan er ook inkomsten als ticketverkoop, prijzengelden en merchandise niet bij

   2. HDfan

    Dit ging alleen over niet zelf opgeleid, dus daar komen wel zelf opgeleide bij: prima balans dus

   1. JohnDoe77

    Hi Simon, gelezen! Leuk om eens -met de beperkte cijfers- inhoudelijk met elkaar te “discussieren”. Gewoon open, met respect en positief, zonder elkaar meteen af te zeiken! 😊

    1. Moosie

     zonder elkaar af te zeiken wilde ik toch noch even zeggen dat je een בן זונה bent.
     Verder is Simon gewoon Nietmanen met een nieuwe Nick.
     Dus ja daar kan jij het goed mee vinden maar da’s logisch

 4. Iedereen heeft een mening

  Ik dacht dat dit topic over de verkoop passe-partouts ging????🤔🤔🤔🤔🤔

  1. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

   De kosten daarvan in verhouding tot in en uitgaande transfers van niet eigen opgeleide spelers inclusief salaris, huisvesting, broodmaaltijden etc.

   1. Mr Ajax

    Ja alles behalve dat seizoen ervoor john, evenaring van vorig seizoen grandioos zijn, maar dan mag onane geen tijd meer rekken

    1. JohnDoe77

     Tot vorig seizoen was Ajax over het algemeen niet succesvol in de vroege voorrondes, maar dan moesten we -als PSV nu- nog een ronde eerder starten natuurlijk. Nu hebben wij (ook ten opzichte van vorig seizoen) iets meer tijd en hopelijk een sterk elftal staan. Zou toch een enorm gemis zijn geen CL in de ArenA! Hoe episch was dat?!

Reageren is niet mogelijk.