There are no ads, please add some


Oefenwedstrijden gepland tegen Anderlecht, Istanbul Basaksehir, Watford en Panathinaikos

De selectie van Ajax verblijft deze week in De Lutte en speelt daar twee oefenwedstrijden. Vanavond om 19:00 uur is Quick’20 de tegenstander en zaterdag zal er worden geoefend tegen Aalborg. Inmiddels zijn er meer oefenwedstrijden bekend in voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Ajax en Anderlecht waren het samen eens om tegen elkaar te spelen maar vanwege de start van de Tour de France in Brussel werd de wedstrijd op 6 juli van de kalender gestreept door de burgemeester van de Belgische stad. Beide clubs hebben nu een alternatief gevonden en zullen elkaar toch treffen op 6 juli en de wedstrijd zou worden gespeeld in Putten mar de gemeente weigert hier vooralsnog aan mee te werken, zo meldt De Puttenaar vanochtend. Waar en of het duel nu toch gespeeld gaat worden is nog niet bekend.

De week daarna vertrekt Ajax naar Oostenrijk en daar zal het uitkomen tegen Istanbul Basaksehir. Ook Watford (18 juli) en Panathinaikos (22 juli) zullen fungeren als tegenstander van Ajax maar waar deze wedstrijden zullen plaatsvinden is nog niet bekend. Wat wel zeker is is dat hoofdsponsor Ziggo de wedstrijden zal uitzenden op Ziggo Sport. Ajax speelt op 27 juli zijn eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Dan is PSV de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Een week later gaat de Eredivisie van start, terwijl Ajax op 6 of 7 augustus zijn eerste duel in de derde voorronde van de Champions League speelt.

Bron: Ziggo

Gerelateerde posts

11 reacties

 1. Moosie

  redactie wordt tijd voor onderhoud de site plaatst alles onder elkaar zo is het puzzelen wie wat tegen wie zegt.

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik heb soms dat mijn berichten helemaal niet geplaatst worden. Dat terwijl het altijd zeer waardevolle bijdragen zijn..😎

   1. Moosie

    Ja alleen hebben jouw reacties een aanzuigende werking op vervelende types dus heeft Indo een algoritme bedacht wat dat een beetje geproportioneerd op de App laat komen.
    En tegelijkertijd Zlattie duimpjes geeft.

   1. Johan/Jonk: de eenheid (one-way AB)

    Ik dacht dat er stond: Miss Schreuder op de foto. Ik zoeken ……

Reageren is niet mogelijk.