There are no ads, please add some


Sky Italia: ‘Transfer De Ligt naar PSG binnen enkele dagen afgerond’

Wordt het FC Barcelona, Paris Saint-germain of toch Juventus? Dagelijks verschijnen er geruchten over wie de toekomstige club van Matthijs de Ligt is. Sky Italia meldt nu weer dat De Ligt toch echt op weg is naar Parijs. Zij baseren zich op journalist Gianluca Di Marzio die zegt te weten dat zaakwaarnemer Mino Raiola in verregaande onderhandelingen is met PSG. Volgens Sky wordt de deal binnen enkele dagen afgerond. Met de transfer zou een bedrag van tachtig miljoen euro gemoeid zijn.

Gerelateerde posts

62 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Raiola weren bij Ajax.. Een speler die hem als zaakwaarnemer heeft kan vertrekken. Zeer schadelijke invloed op clubs en spelers.

  1. AjaxKat

   Gaat helaas niet gebeuren ben ik bang. Spelers lopen met hem weg omdat hij ervoor zorgt dat ze zich financieel niet druk hoeven te maken. Kan me R. de Boer ooit nog eens herinneren met de woorden: als ik nu nog zou spelen dan zou ik graag willen hij mijn zaakwaarnemer was.
   Raiola pampert voetballers. En aan de andere kant is de voetbalwereld ook bijna slavenhandel, dan ben je als speler denk ik ook wel blij als je als je een harde onderhandelaar naast je hebt. Geef ze wat dat betreft eens ongelijk. Maar vervelend is ie zeker.

  2. JohnDoe77

   Dit heeft geen zak te maken met de zaakwaarnemer. Net alsof clubs Matthijs niet zouden willen kopen als hij bij een andere zaakwaarnemer zat. Wat een onzin. Snap de anti-Raiola gevoelens wel, aan de andere kant roven wij Zuid Amerika en allemaal kleine NL clubs leeg.

   1. What’s in a (nick)name

    Met name zijn we bezig in het buitenland en helaas te weinig in Nederland.

    1. Bakkie

     Pierie en Scherpen hebben we al binnen, wie zou jij er uit NL nog bij willen hebben dan?

     1. Bakkie

      Doe mij nog maar een Neres, en dan nog beter.. is toch fucking vet, ik ga naar het stadion om goeie voetballers te zien. Of die nou ook Noordwijk of uit Irritrea komt, zal mij een worst wezen

   2. Litmanen

    Wat te maken heeft met Raiola is dat De Ligt zelf graag naar Barca wil en dat het geld gaat bepalen dat het PSG wordt. Dat pamperen wat hij dus met de spelers doet wil nog niet zeggen dat het goed is wat hij doet. In Frankrijk wordt De Ligt geen betere voetballer, maar Raiola heeft nog een appeltje te schillen met Barca, dus logisch is het allemaal.

     1. Litmanen

      Tuurlijk kabouter, Raiola brengt je daar waar hij het meeste verdiend. Kijk als klein voorbeeldje maar naar Justin. Mathijs weet heus wel dat hij in Frankrijk niet beter wordt.
      Zelfs in Italie niet.
      Als hij wil groeien zal hij kiezen voor Spanje, Engeland of de Bundesliga, maar in Duitsland kunnen ze hem zeker niet betalen.

     2. What’s in a (nick)name

      Duitsland kan hem prima betalen. Flink wat miljoentjes per jaar is tochniet verkeerd? Maar ja, als hij meer wil verdienen dan zijn achterkleinkinderen kunnen uitgeven …… tsja.

 2. ajaxpers

  De meeste spelersmakelaars zijn ratten en dit geldt ook voor autohandelaren etc. Voetbal is ziek, clubliefde is een illusie en geldt bepaalt alles. Accepteer of word fan van waterpolo

 3. Finidi

  We zullen et zien en meemaken,er is toch niks aan te houden als ze weg willen en eurootjes kunnen scoren, hoop alleen dattie zen koppie er een beetje bij houdt en daar niet met die Neymar de stad in gaat haha dan word et een puinhoop maar zal wel niet

  1. HURBIE

   Neymar zal wel weer naar Barcelona gaan
   Hoop dat de LIGT daar veel kan spelen

 4. What’s in a (nick)name

  De Ligt leek me geen domme jongen. Hij heeft Raiola helemaal niet nodig. Iedere “normale” zaakwaarnemer kan hem bij elke topclub naar keuze “stallen”. Een jaarsalaris van zo’n 6 miljoen (overigens ook al ruimschoots gestoord hoog) is altijd te behalen. Als hij daadwerkelijk voor PSG kiest en de bedeagen zijn juist dan heeft of Raiola hem compleet in zijn zak met een wurgcontract of hij is gewoon ongelooflijk inhalig. We gaan het zien.

 5. Iceman

  RioolRat slaat weer toe warschijnlijk hahahaha. Wat een smeerlap is het ook…Maar goed maakt niet zoveel uit De Ligt naar toe gaat/zal gaan als Ajax maar krijgt wat Ajax vraag en geen Euro minder gewoon dik betalen want tegen houden kan Ajax tocht niet kan wel maar heeft geen zin want straks loop De Ligt gratis weg en dat is helamaal slecht. Maar die Rattekop moeten ze niet meer binnen laten in de JC Arena.

  1. HURBIE

   Moet zo’n man verbannen uit de voetbalwereld
   Zorgt wel dat hij zijn spelers goed verkoopt, maar de bedragen die hij verdient zijn absurd
   De speler moet zich iedere keer bewijzen
   Hij hoeft er bijna niets aan. Te doen
   RIOOLRAT

   1. Bakkie

    En nog het belangrijkste: De wensen van de speler heeft ie gewoon schijt aan. Ik weet zeker dat PSG niet in de top 3 van Matthijs staat

   2. JohnDoe77

    Hurbie; iedereen weet dit al jaren en toch weet hij steeds de belangrijke voetballers aan hem te binden. Hij doet gewoon waarvoor zij een zaakwaarnemer hebben; ze goed wegzetten. Hij heeft de ingangen en speler de uiteindelijke stem. En dat hij daar lekker aan verdient moet hij weten; verkoper, koper en speler zijn steeds tevreden.

    En als het allemaal zo makkelijk is, waarom verdien jij die milioenen niet dan? Juist; geen kennis, geen netwerk van clubs, geen spelers, geen ervaring, etc. En dan bedoel ik niet jou specifiek maar iedereen die het zo makkelijk vindt.

    1. -buitenkantje rechts-

     Het probleem is John dat hij zich niet alleen maar bemoeit met het ‘wegzetten’ van spelers..
     Hij wil invloed op de opstelling.. haalt spelers te vroeg weg die nog lang niet uitgeleerd zijn, (zie Kluivert) Dreigt bij clubs..”Als jullie nog willen dat ik spelers lever, dan…) enz.. Zeer kwalijk heerschap zoals ik al zei voor clubs en spelers.
     Google Raiola eens en lees de verhalen. Dan zie je dat het niet zo simpel is als jij voorstelt.

     1. JohnDoe77

      Hej BR; dat wist ik inderdaad niet en dan kan ik mij beter vinden in de kritiek. Als het alleen gaat om het feit dat een spelersmakelaar spelers zo duur mogelijk (voor alle partijen) verkoopt, zou ik dat niet gek vinden!

     2. JohnDoe77

      Maar vind nog wel dat als iemand als Kluivert ECHT een Ajax hart had zoals hij steeds zei, hij zijn zaakwaarnemer terug in het hok had kunnen sturen als hij niet weg zou willen. Hij kreeg niet zijn gewenste salaris en miste daardoor een top seizoen bij ZIJN Ajax.

 6. Mr Ajax

  We gaan nog wel meer geruchten horen, volgens mij is die op vakantie, en daarna kiest die voor Barca

 7. What’s in a (nick)name

  Als de Ligt naar PSG gaat dan is Ajax Raiola heel dankbaar. Er komt dan een hoop meer geld binnen dan gedacht. Zo houden ze elkaar rijk en zal hem nooit de deur gewezen worden.

 8. Charka53

  Als dat waar is zou Matthijs toch voor de poen kiezen en niet voor het voetbal en ja dan is het zijn keuze en die moeten we respecteren.

  1. What’s in a (nick)name

   Je respecteert iets als je er respect voor hebt. Niet omdat iemand toevallig leuk kan voetballen. Waarom zou je respect hebben voor iemand die geld boven alles stelt? Als hij voor PSG kiest, kiest hij niet voor het voetbal maar voor de centen. Dat geeft bij mij geen respect. Dat we er in moeten berusten is wat anders.

   1. JohnDoe77

    Onzin; hij wil garantie op speeltijd. Dat krijgt hij in Parijs maar zeker niet bij Barca.

    1. What’s in a (nick)name

     Nergens krijgt hij die garantie. Sowieso niet bij een trainerswissel.

 9. Frip

  Als dit waar is zal het raiola wel weer om het geld gaan zoals gewoonlijk zo jammer dit heeft de ligt dan zelf hier niks over te zeggen ik zou zeggen spanje of engeland zou beter passen maar ja ik ben geen zaakwaarnemer

   1. What’s in a (nick)name

    Dat is nog te betwijfelen. Ligt aan de gemaakte afspraken tussen speler en zaakwaarnemer.

    1. Bigboss

     What’s in a dan bepaal je nog zelf nog steeds meer als de meeste denken. Echt!!

     1. What’s in a (nick)name

      Te vaak lees je: “ik hoorde dat ik naar daar naar toe ging”. Een verstandige de Ligt met zeggenschap zou het hele PSG verhaal gelijk onderuit gehaald hebben.

 10. KBouter

  Wie in Nederland heeft nu het vereiste niveau om Ajax beter en sterker te maken dan het afgelopen seizoen?

  Juist… niemand!

 11. Yindi02

  Verder hoop (transfer) gelul, gaat over niets. Voor de kranten interessant in termen van “oplagen”, zeker in Zuid-Europa. Ik lees “De Trouw”. De rest veeg ik mijn kont mee af.

 12. What’s in a (nick)name

  @KBouter: ik had de hoop dat Ajax haar eigen normen en waarden qua spelers en filosie zou bewaren cq bewaken. Succes met verloochenen van principes is geen succes. Dan kunnen we de club net zo goed verkopen aan een sheik of gekke Chinees.

 13. De Nees

  Als Barca afketst, waarom dan niet naar Man United, waren toch ok met de transfersom en dat absurde salaris? Speel ie in een echte competitie ipv Ligue1 waar de titel voor kerst al vergeven is aan Paris.
  Nb. net goed voor Barca. Los van dat salarisgedoe en Raiola maar dachten in eerste instantie toch weer op hun naam onder de marktprijs te moeten bieden.Te veel wikken en wegen en ja dan komen er andere kapers. Toedeloe sukkels.

 14. nash1900

  Ja we weten dat het een rat is….. Maar mocht dit echt waar zijn, dan is De Ligt ook een flapdrol. en slaat pooier raiola weer toe…..

 15. Frip

  ik lees nu net dat ze hem een basis plaats beloven en dat je deze jongen niet haalt voor de bank dat snap ik maar zie hem toch liever naar een andere club vertrekken

 16. Bigboss

  Pfff de ligt meteen erna afscheid nemen van die man welke beslissing je ook neemt als je maar speelt anders ga je langzaam na de klote en dat interreseerd hem niks

  1. JohnDoe77

   Wat een onzin BigBoss; lees de ervaringen van Zlatan eens. En waarom zou het hem niet interesseren als hij “naar de klote” gaat?! Hij is 19 dus Raiola kan hem nog 3/4x verkopen en zijn geld opstrijken. Beetje zakelijk inzicht otbreekt wel…

   1. Zlatan4ever

    JD77, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo goede ervaringen met Riola had,sorry…. 🤭😁

   2. Bigboss

    JohnDoe vsn hem juist en niet te vergeten menselijkheid. Het interreseerd hem geen reed of je voetbalt of niet. Voetbal je willen andere voetbal je niet wil de speler zelf weg. Dus voor hem zakelijk gezien casht hij altijd. Best goed zakelijk inzicht van me he met 5 goed lopende bedrijven van me zelf.

 17. Forever nr14

  Dat zogenaamd “voorbeeld” prof als de Ligt alleen al met deze rat in zee gaat, zegt meer iets over De Ligt zelf.
  Hij moet toch gezien hebben in het verleden, maar nee bij hem is het ook in zijn bol gestegen alle macht en geld, clubliefde? Ach een keer op de borst kloppen en de supporters zijn weer blij.
  Ik hoop van ganse harte dat Overmars het onderste uit de kan haalt en laat m lekker naar PSG vertrekken, ieder jaar eenzaam kampioen worden…. Top competitie zeg.
  Ik zeg daaaaaag Mathijsje en neem die vuile riool rat mee

  1. What’s in a (nick)name

   De enige spelers die clubliefde hebben zijn de spelers die niet leuk weg kunnen konen 😉. En daar bedoel ik niet de spelers mee die blijven omdat ze zelf niet naar elke rammelende beurs willen gaan.

 18. Prinsengracht

  Waar bemoeit iedereen zich mee? Het gaat jullie geen reet aan waar de Ligt voor kiest. Stelletje huilebalken. Het is jammer maar onvermijdelijk dat hij vertrekt. Dan is het enige dat telt dat Ajax genoeg geld krijgt van zijn nieuwe club.

  1. What’s in a (nick)name

   Goh, jij bent in de kroeg vast ook de gezelligste. Lekker stilletjes op de hoek van de bar, nergens over lullen want stel je voor dat je je ergens mee bemoeit. Dit is een forum waar meningen worden geuit droppie. Net zoals jij zo caak je mening geeft over zaken waar je je dus eigenlijk helemaal niet mee moet bemoeien. Wat een gelul zeg.

 19. Dagrump

  Als ik het goed zie zou De ligt beter in een andere competitie passen!! Ik hoop dat ie een verstandige/sportieve keuze maakt. Zie hem liever in engelse of duitse competitie spelen!! Blijf het echt zonde vinden als ie weg gaat

 20. ajacied078

  we gaan zien wat het wordt. juve. psg. barca. tsja bij barca heb je altijd pique voor je. bij juve leer je echt italiaans verdedigen van chillini. en bij psg wordt je als de ligt gelijk de nieuwe leider van de verdediging omdat er niks beters rond loopt. wordt een harde keuze voor die jongen. hoop dat hij de goeie maakt. in belang van nl elftal. voor ajax is het alleen maar nog een bak met geld erbij. ben benieuwd wie onze nieuwe aanvoerder wordt. hoop dat donny of ziyech blijft en dat het 1 van die 2 wordt.

 21. HDfan

  Hij gaat niet voor het geld, dat zit nl sowieso goed. Hij gaat voor een juiste voetbal carriere.

 22. Iamsterdam2015

  80 miljoen??!?! Gaan we hem nu na Frenky ook al voor een Lidl prijs verkopen?? Die vent is minimaal €110 miljoen waard of ben ik nou gek?!?!?

Reageren is niet mogelijk.