There are no ads, please add some


‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Zuid-Koreaan Lee Kang-in’

Wederom nieuws uit het geruchtencircuit: Super Deporte meldt dinsdag dat Ajax Lee Kang-in, een achttienjarige middenvelder uit Zuid-Korea, op de radar hebben staan. De jongeling maakte afgelopen voetbaljaargang zijn debuut voor de Spaanse topclub Valencia. Ook PSV zou belangstelling hebben voor de jongeling, maar het is Ajax dat naar verluidt snel werk gaat maken van de komst van de Zuid-Koreaan.

Lee heeft tot op heden elf keer meegespeeld in de hoofdmacht van de Spanjaarden. Hij won met Valencia dit afgelopen seizoen de Copa del Rey door Barcelona in de finale te verslaan. Vanwege interlandverplichtingen ontbrak Lee bij deze eindstrijd. De aanvallend ingestelde middenvelder ligt nog tot de zomer van 2022 vast bij Valencia. Enkele dagen geleden speelde Lee met Zuid-Korea Onder-20 op het WK en versloeg in de kwartfinale Senegal. Met twee assists en een doelpunt (3-3, Zuid-Korea door na strafschoppen) was Lee belangrijk voor Zuid-Korea

Gerelateerde posts

35 reacties

 1. theomar

  Is ie niet goed genoeg voor valencia? Die gaan toch geen topper in spe wegdoen?

  1. JohnDoe77

   Ja dat is een vreemd verhaal. Hij zal wellicht interessant zijn als Ajax en PSV naar hem kijken. Maar wat moet dat kosten als hij nog drie jaar contract heeft?

    1. Litmanen

     Gewoon kopen, kopen en nog eens kopen. Maakt niet uit waar hij speelt, het geld moet op!
     Mochten er nog spelers het idee hebben via Jong in Ajax 1 te komen, keep dreaming.
     Of we nu naar Korea moeten, Roemenie, Albanie, Columbia, Argentinie of Brazilie, kopen!!!!!

     1. What’s in a (nick)name

      Ik moet je 100% gelijk geven. Ik baal ook als een stekker. Iedereen maar Overmars bewieroken terwijl hij Ajax gewoon aan het verkwanselen is.

     2. Litmanen

      Als jij zou nadenken ( ik weet het, lastig) zou je je kunnen aansluiten…..

     3. Bakkie

      Heeft niks met nadenken te maken, dat kan ik namelijk prima. Heeft te maken met voorkeur. Ik heb liever een team met 3 spelers uit eigen jeugd dat in Europa tegenstanders hun wil op kan leggen, dan een team met 7 jeugdspelers dat in de CL niks te zoeken heeft. Misschien moet jij zelf eens nadenken over hoe laag jij de lat legt met je Veltman, Schöne en Sinkgraven

     4. Litmanen

      O ja, Schone, langst spelende speler in Ajax 1 en elk jaar afgeschreven door figuren zoals jij. Elk jaar bleek hij weer het cement te zijn in de ploeg.
      Hiermee geef je al weer aan er echt geen kijk op te hebben.
      Het gaat hier niet om hoeveel jeugdspelers in de basis staan, het heeft te maken met, dat op dit moment iedere buitenlander die weet dat een bal rond is in verband wordt gebracht met Ajax.
      Lees de topic, heeft weinig te maken met het functioneren van Veltman, Schone of Sinkgraven.
      Neem nou die weggooier van een Schone, EL finale en twee jaar later halve finale CL. Welke van jouw favorieten kan dat ook zeggen ?
      Neem nog een bakkie, maar dan zonder scheutje er in.

     5. What’s in a (nick)name

      Wel cement van matige kwaliteit hoor. Zit behoorlijk wat lucht in.

  1. Bakkie

   We weten niet of Valencia van hem af wil toch? Misschien denkt Ajax die jongen te kunnen overtuigen hierheen te komen

   1. Mr Ajax

    Over het algemeen verdienen ze bij valencia net een stukje meer en ze zijn vierde geworden, dus zeker van CL voetbal, lijkt mij dat hij niet weg wilt, dus daarom denk ik dat ze niet met hem verder willen, zeker ook omdat psv op het vinketouw zit, die hebben normaliter de middelen niet om een speler bij valencia weg te kopen, behalve bij een buitenkansje, maar kan natuurlijk ook zijn dat hij zelf speelminuten wilt maken, als het maar geen verhuur is daar schiet ajax weinig mee op in mijn beleving

 2. AjaxKat

  Al die verhalen over aankopen… ik lees liever dat ze investeren om de huidige selectie bij elkaar te houden.

 3. Frip

  Eerst maar eens kijken hoe het loopt .. elke dag is anders verloopig is hij er nog niet rn zoals hurbie zegt alleen frenkie is nog maar weg …..

 4. Rembrandt

  Elke dag nieuwe berichten. Sommige spelers zouden al bij 5 verschillende clubs hebben getekend. Gaat dit elk jaar zo. Wat een onzin.

 5. ZeroTwaalf

  Hoe zit het eigenlijk met nordin Musampa en Terrence Douglas… Elgero King, bij psv weggeplukt is al weer vertrokken…. Nu nog Fitz Jim Contracteren.

 6. ZeroTwaalf

  Li Jong-ok (리종옥; 李鍾玉) (Kimch’aek, 10 januari 1916 – Pyongyang, 23 september 1999) was een Noord-Koreaans staatsman.

  Li Jong-ok streed als partizaan tegen de Japanners ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog bekleedde hij diverse hoge staatsfuncties en posities binnen de communistische Koreaanse Arbeiderspartij (CND). Hij was jarenlang lid van het Centraal Comité van de partij.

  Van december 1977 tot januari 1984 was hij minister-president en daarna van 1984 tot 1998 vicepresident. Na het overlijden van Kim Il-sung in 1994 namen de vicepresidenten het ambt van staatshoofd waar totdat Kim Jong Nam op 5 september 1998 tot staatshoofd werd beëdigd.

  In 1998 werd Li Jong-ok benoemd tot vicevoorzitter van het Presidium van de Opperste Volksvergadering.

  Voorganger:
  Park Sung-chul Premier van Noord-Korea
  1977-1984

 7. Zlatan4ever

  Zero Twaalf weer een nieuwe nick om mensen te irriteren….
  Wat ben je toch een sukkel

   1. Zlatan4ever

    Dus je wilt beweren dat er nog meer eikels als jij op dit forum zijn ? Familie dan misschien ? 🤔

Reageren is niet mogelijk.