There are no ads, please add some


Ten Hag na nachtmerrie: ’Dit is zo wreed; We waren zo dichtbij, we hadden het zo verdiend’

Ajax-trainer Erik ten Hag baalde als een stekker na de verspeelde finaleplaats in de Champions League. „Dit is zo wreed…” De coach stond op de drempel van de eindstrijd in Madrid, maar zag de droom uiteindelijk in rook op gaan door de late 2-3 nederlaag in de slotseconde. De supporters in de Johan Cruijff ArenA zagen zo een zeker lijkende finaleplek, mede vanwege een 2-0 voorsprong, alsnog in rook opgaan.

„We waren zo dichtbij, we hadden het zo verdiend”, zei de trainer voor de camera van Ziggo Sport. „Maar die laatste seconde… Ik heb in de rust tegen de spelers gezegd dat het nog niet voorbij was, dat zag je aan de houding van de spelers van Tottenham. Die geloofden er nog in. In de tweede helft gingen zij steeds opportunistischer spelen waardoor wij mogelijkheden kregen in de counter. Maar het lukte net niet om de bevrijdende derde goal te maken.”

Ten Hag zag zijn ploeg goed spelen. „We waren aan de bal beter dan in de heenwedstrijd, maakten betere keuzes. En als die bal op de paal van Hakim Ziech binnenvalt, is het over en uit voor de Spurs. Maar ik kan niemand iets verwijten. We hebben een ongelooflijk Champions League-seizoen neergezet en zijn heel erg gegroeid als team. Het is lastig om te verwerken, dat zal bij de een langer duren dan de ander. Zondag moeten we er tegen FC Utrecht weer staan. Want we hebben dit seizoen wel bekroond met een beker, maar daar moet natuurlijk wel een landstitel op volgen.”

Gerelateerde posts

85 reacties

 1. Zlatan4ever

  Ik ga het toch zeggen……
  Ten Hag is voor een groot gedeelte schuldig aan het verlies in de halve finale. Hoe kan hij in God’s naam nu met Dolberg starten die sinds zijn blessure nooit meer zijn niveau heeft gehaald in zo’n belangrijke wedstrijd terwijl KJH zo scherp is als een mes ???
  En waarom alleen verdedigers laten invallen die ook niks er van gebakken hebben dit seizoen met of zonder heftige blessure ten grondslag.
  Alleen Veltman was een goede wissel,de rest zwijg ik maar over.

  Misschien praat ik te veel uit emotie en teleurstelling,maar voorlopig blijf ik er zo over denken ondanks dat ik weet dat het niet helpt de teleurstelling te overwinnen 😕

  1. Koning Haarms Wolfs

   Als je de pauze ingaat met 2-0 voorsprong, met Dolberg erbij, dan ligt het niet aan Dolberg, noch aan de trainer. Hier missen wij nog dat ultime stukje volwassenheid, leipheid en absolute wilskracht om te winnen, die teams als Liverpool en Spurs wel hebben. Rest ons de titel, Zlatan!

   1. Zlatan4ever

    We gaan uiteraard nog voor de titel KHW ! Die 34e moet gehaald worden. Dan hebben wij alsnog een geweldig seizoen mee gemaakt 👊🏻

    1. Koning Haarms Wolfs

     Idd, kop hoog en knallen. Maar wordt nog wel een week van billenknijpen, vrees ik.

    2. EvdB

     Beslissende details….
     Glijpartijen gebeuren niet op een echte grasmat …..
     Zie Maggallan bij de derde goal

   2. JohnDoe77

    Helemaal een KHW, al is het zo dat Dolberg als een dweil speelde. Maar goed, het is passé! Hopelijk kunnen zij zich morgen weer oprichten om nog twee potjes te winnen. Anders zou het wel heel zuur zijn.

  2. Charka53

   Wat een stom gelul Zlatan we kunnen altijd wel een schuldige vinden , als als als daar hebben we niets aan .
   Ja als Ziyech de ballen erbij schiet ja als en als Onana de laatste minuut niet aan het tijd trekken was , was na zijn uittrap de wedstrijd klaar dus als als als.

   1. Amoebe

    Ik ben het wel met zlatan eens.

    Dolberg legt er gewoon te weinig arbeid in en kon geen bal vasthouden. Eigenlijk voetbalde je met 10 man.

    ten Hag doet het dit seizoen top maar hij had dolberg met de rust moeten wisselen.

   2. Zlatan4ever

    Charka , dit is absoluut geen als,als,als……..
    Als jij coach was van Ajax zou jij dan met Dolberg starten en Maggelan laten invallen ? ………..

    1. Charka53

     Natuurlijk mag je Dolberg opstellen maar als je na een half uur nog helemaal niets van hem had gezien en hij was dus weer erg slecht moet je hem wisselen en van Mallejan ben ik zoizo geen fan die zou er bij mij nooit inkomen laat hem naar de korfbal gaan daar hebben jullie een punt maar nu krijg ik weer het gevoel dat alles aan Haggie ligt en daar ga ik niet in mee.

   3. Litmanen

    Als, als, als.
    Ajax heeft de wereld verrast en laten genieten. De vergelijking met 1974 is snel getrokken. De beste zijn, maar niet winnen. Bewondering van de hele wereld, maar geen beker.

    Als Ten Hag iets kwalijk genomen is dat zijn wisselbeleid. Dat is het hele seizoen al niet echt lekker.
    En verder, als je weet dat Spurs alles uit de kast gaat halen, zet dan Veltman in de basis. Je ziet wat hij brengt als invaller. Dolberg, tja, zelfs als Huntelaar in de diepte minder is, hij had recht op die plek.

    Dank Ajax, ik heb een traantje gelaten van verdriet, maar ook van trots. Pak asjeblieft die titel.

    1. AB

     De doelpunten waren niet de schuld van de rechterflank zoals je heimelijk impliceert. Als Veltman in de basis had gestaan had Maz in de plaats van Schone moeten spelen want die ging niet echt lekker maar dat vergeet je even aan te geven. Spurs begon de wedstrijd overigens niet met alles uit de kast te halen dus je argument snijdt nergens hout.

   4. FrankiC

    @Charka53
    Bestaat het fenomeen TIJDSTRAF eigenlijk wel als spelregel. Ik heb er nog nooit van gehoord! Dat de ‘gerekte tijd’ wordt vergoed dat wist ik, maar 1 minuut als straf ipv gele kaart?

    Wie weet dit???
    VAR-momentje zou ik zeggen!

  3. Ajaxbest

   Gelijk heb je zlatan4ever de best spits zat op de bank dit kan niet de hunter had in de spit moet staan en die dolberg snel verkopen aan hem heb we niks en het doet nog pijn en jaah trots op ajax

   1. Zlatan4ever

    Hi Ajaxbest,

    Ik ben benieuwd wat TH tegen The Hunter heeft gezegd dat hij niet in de basis start. En meer nog wat zal Huntelaar zich kut hebben gevoeld dat hij zelfs niet ingebracht werd…….

  4. De Nees

   Dolberg was niet goed, maar zou met Huntelaar iedereen wel plots goed gaan staan? In de 1e helft kwam mij het elftal al heel vreemd over, het liep door elkaar, zag Blind paar keer LB opduiken en Figo naast de Ligt staan, da’s vaak een teken dat elftal niet goed staat. Geen Schone of Beek op MV maar diep verdedigend, Spurs stak MV doodleuk over, verdediging stond nooit op 1 lijn, dus buitenspelval werkte ook nooit, met die 2-0 stand leefden ze boven hun stand. Vreemd dat Ten Hag hier niet ngreep, MV had versterkt moeten worden en desnoods met 4-4-2 spelen. En spelers mogen ook zelf in het veld dit doorhebben en hierop anticiperen, gelijke schuld bij trainers en spelers. Maar ja wij zijn hollanders, moeten altijd op de aanval blijven spelen, wedstrijd lelijk killen kennen we niet, want killen doen we alleen door een dikke uitslag neer te zetten. Dit was de wedstrijd op zich, maar overall tevreden met dit europees avontuur. Als dit maar niet doorwerkt in de titelstrijd, dus moed weer bij elkaar rapen en zondag en woensdag d’r weer staan.

  5. Melles19

   Ik ben het deels wel en deels niet met je eens. Hij heeft vast zijn redenen gehad om te starten met Dolberg. Maar, vanaf minuut 46 dat de spurs vol druk op de helft van Ajax gaan spelen heb je een balvaste spits nodig. Met andere woorden: Tadic moest de spits weer in om balbezit te houden en als team vooruit te kunnen stappen.

   Dit gebeurde pas nadat er al 2 doelpunten tegen waren gevallen door het brengen van Sinkgraven. Een goede wissel opzich, maar veel te laat. Veltman heeft uitstekend ingevallen!

   Nu zijn de emoties allemaal heel hoog, maar over een dag of 4 zullen de trotse gevoelens wel weer naar boven komen drijven. Want wat een geweldig CL seizoen is dit geweest!!!!

   1. HURBIE

    Alle lof voor Haggie
    Maar om Dolberg op te stellen ipv Huntelaar was een grote inschattingsfout van hem
    Niemand heeft dit begrepen op deze site
    Ik ook niet
    Maar dit gelul is wel allemaal achteraf

    1. Zlatan4ever

     Niks achter af Hurbie,
     Ik weet zeker dat iedereen maar dan ook iedereen Dolberg gewisseld wilde hebben in de rust……….of al niet eens mee begonnen was…..

     1. HURBIE

      ZLATAN 4

      Vondt het dat ik de opstelling voor de wedstrijd hoorde al belachelijk van Dolberg
      Één met het minste wedstrijd ritme

   2. HDfan

    Met iets meer geluk hadden we het over de streep kunnen trekken; geluk en pech liggen heel dicht bij elkaar

  6. Slingertje.

   Mee eens.
   Niet te geloven dat Huntelaar er niet in stond want juist hem had je nu nodig.
   En hoe Ajax de 2e helft inging was echt niet te geloven. de Ligt en Blind probeerde de boel weer scherp te krijgen maar een aantal spelers dacht dat de buit al binnen was.
   Op naar de 34ste titel voor Appie.

  7. FrankiC

   Het heeft geen zin om schuldige te zoeken of aan te wijzen. TH en de zijnen, zijn grotendeels de reden dat we zo ver gekomen zijn. De tactiek, spelopvatting en automatismen zijn veel beter en LEUKER dan andere jaren. Gisteren ook domme pech….

   Maar als het om wissels en invulling van de basis 11 gaat dan worden er wat mij betreft grote missers begaan.
   @Zlatan je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat Dolberg nooit had mogen starten. Hoe lang kun je vertrouwen krijgen. Mazra is leuk als RA in de ED tegen het rechterrijtje, maar kan ab-so-luut niet in de CL. En als je verdedigend wisselt ga je automatisch achteruitlopen. Niet doen dus. Sinky en Veltman vielen prima in. Mallejan gleed weg bij de 3e goal….

   Dan is er iets structureels mis met de breedte van de selectie. Naast Neres hebben we geen buitenspelers.

   Volgens mij zijn we nu helemaal tot op het bot gemotiveerd voor de laatste 2 wedstrijden….
   geen zorgen, we worden kampioen
   ❌❌❌

   1. AB

    Je zegt in de eerste alinea dat het geen zin heeft om schuldigen zoeken of aan te wijzen om dit vervolgens in je tweede alinea, overigens terecht, wel te doen. Beetje apart. Toch?

    1. FrankiC

     Het heeft geen zin en vervolgens wil ik het toch benoemen, zonder dat het ook maar iets aan de situatie zal veranderen.

  8. EvdB

   Het gaat in het leven om details
   Uitglijden op deze grasmat zoals Maggalan buj de derde goal…….

 2. theomar

  AJAX, bedankt voor het geweldige jaar. Ik heb genoten van jullie, maar de landstitel moet nog wel behaald worden. Alle europese wedstrijden waren top. Heel jammer van deze laatste wedstrijd. Maar super trots op jullie. AJAX staat weer op de kaart.

 3. Hazez

  Ik ben trots op dit ajax we waren er dichtbij jammer maar helaas vandaag rouwen en dan voor het kampioenschap strijden !!

 4. Ajax belg

  Nu geen tijd voor kritiek, trots op ons aller Ajax. Ik heb genoten van een prachtige CL campagne. Nu komt de taak van Ten Hag, stukken bij elkaar rapen en volop voor de tittel gaan. Bedankt jongens voor die heerlijke avonden,, kop op en pak die tittel

  1. Ajax 1

   Inderdaad Ajax belg. Bij elkaar rapen, kampioen worden en dan deze ploeg zo veel mogelijk bij elkaar proberen te houden.

   1. HDfan

    Als we de landstitel halen is het naast de beker en de CL tour d’europe een briljant jaar geweest die voor altijd in de boeken komt te staan als geniaal en wervelend👊🏻

 5. Koning Haarms Wolfs

  Als ze het voor zondag maar verwerkt hebben. Anders verliezen we de twee belangeijkste prijzen binnen een week. Daar maak ik me het meest zorgen om.

 6. Forever nr14

  Zie deze dreun maar eens te boven te komen, het worden 2 finales nog want die lampen winnen echt wel bij AZ en wij moeten het nog maar eens op kunnen brengen, sorry maar heb dr een hard hoofd in.
  Blijf me verbazen wat TH toch met die Dolberg heeft zeg? Hij had bij de 2-0 in moeten grijpen, want we werden toen al overlopen!!

 7. rekel23

  De laatste goal van spurs was een lucky shot die er dan in rolt. Iedereen verstapt zich net.
  Ja het doet nu nog pijn maar het blijft ongekend deze prestatie en verwacht dat de ploeg nu zo gretig is dat ze de kampioenstitel niet meer laten schieten.
  Dan horen we niemand meer en is er maar 1 ding wat over blijft WZAWZDB

 8. Wenen 1995

  Kan me niet voorstellen dat we geen kampioen worden….. Aan de andere kant, wat gisteravond is gebeurd kon ik me ook niet voorstellen….. #kater

 9. -buitenkantje rechts-

  De schuld achteraf bij iemand neerleggen is erg makkelijk..
  Ook ik zat te schreeuwen om een wissel van Dolberg en Schöne..
  Dolberg die geen schim meer is van een voetballer..laat staan een spits.
  Schöne die overal te laat kwam..mannetjes liet lopen.. en doodleuk de bal uit de handen van Onana tikt, zodat het 2-2 werd.
  Aan de andere kant hebben we gewoon genoeg kansen gehad om de wedstrijd te beslissen.. En hebben we enorme pech dat de beslissende goal in de laatste 10 sec valt.. Het zat gewoon niet mee. Erg jammer.. het doet pijn, maar toch ben ik gewoon trots op wat we gepresteerd hebben. We hebben de voetbalwereld laten zien wie Ajax is en waar we voor staan.

  1. Zlatan4ever

   BR , hoe je het ook draait of keert geen enkele coach nog supporter gaat met Dolberg in de spits starten in een halve finale CL ……..
   We speelden daardoor van af het begin met 10 man.
   Dus niks achteraf de schuld geven,gewoon slecht bedacht plan vooraf.

  2. Litmanen

   Dolberg was en is uit vorm, dat was een verkeerde keus. Schone liep zich het lazerus en vergis je niet, buiten zijn vrije trappen, uit de corners can Schone wordt wel gescoord.
   Veltman bewees tegen Spurs uit dat hij in de basis moet staan. Belachelijk dat je hem de bekerfinale ontneemt om hem te sparen en hem dan in de JCArena niet opstelt.
   Kristensen was zondag het lachertje van de dag.
   Neres werd vreselijk gemist, schoot uit op de paal, Ziyech schiet hier op de paal. Onana vertraagd en pakt die extra minuut verlenging…..
   Ach, ik blijf trots op mijn cluppie.

   1. HURBIE

    Wie had gedacht van te voren dat deze twee Engelse clubs de CL finale gaan spelen

    DIT verlies is erg maar een finale verliezen lijkt mij nog frusterender

    WAT BEN IK TROTS OP MIJN CLUPPIE 🥇🥇🥇

   2. AB

    Hoezo, uit de corners van Schone wordt wel gescoord. Wat zeg je hier impliciet mee?

    1. Litmanen

     Weet je AB, je zuigt, je blijft zuigen en oorlog zoeken. Kijk even uit hoeveel corners van Schone direct gescoord wordt en kijk even dan verder naar de statistieken.
     Je herinnert mij graag aan uitspraken vanuit het verleden.
     Gek genoeg hoor ik je nu niet over mijn uitspraken vanaf oktober over Spurs. Ik schatte hen in de finale, samen met Barca.
     Zo gek gedacht was dat dus niet.
     Maar ja, selectief geheugen.
     Veltman blijkt een betere back dan Nous, ondanks dat hij net uit een kruisbandblessure komt. Nu kom je ineens met het verhaal dat Nous op de plek van Schone moet spelen.
     Geef dan eerst toe wie de beste back is en vertel me dan hoe vaak Nous een assist uit een corner heeft gegeven of wanneer hij een bal in de bovenhoek heeft gelegd uit een vrije trap.
     Schone is net als een paar andere spelers ( Zie Nico) aan het eind van zijn krachten dit seizoen. Een beetje respect zou op zijn plaats zijn.

     1. AB

      Jij bent de zoeker met je teksten en je hebt de pech dat ik dat door heb. Nu probeer je het mijn kant op te schuiven maar jij bent de meest schijnheolige gluiperd hier op het forum. Je bent gewoon niet in orde en een internet verbod zou wenselijk zijn. Je bent gewoon ziek, doodziek.

     2. AB

      Daarnaast gaat alleen idioot jouw teksten in het eigen geheugen opslaan. Ik heb je nog nooit op iets zinnigs kunnen betrappen hier. Zal ook niet gebeuren.

 10. FrankiC

  Dit willen we nooit meer meemaken en dit gaan we nooit meer meemaken.
  Niet in de laatste minuut, maar in de minuut ná de laatste minuut gaat het mis, door een combinatie van geschutter en domme pech.

 11. Codilo

  Trots!!!!! Nu nog 2 wedstrijden alles geven! Maar geen kristensen en dolberg, op stellen dat kan echt niet.

 12. a.p.

  Ajax bedankt maar o wat jammer! ook ik vind waarom Dolberg in de spits terwijl KJH nu in een prima periode zit en de boel kan opjagen. Nu zondag …we moeten wel winnen! en dat kan!

 13. Yindi02

  BR, je hebt gelijk vwb “de schuld”. Toch hoop ik dat Ajax het “project” Dolberg nu afsluit en afscheid neemt van hem. Als ik nu Dolberg zou zijn dan zou ik Ajax daar zelf om vragen, zeker ook gezien het feit wat de rest van het team wel opbrengt in deze wedstrijden. Als Kesper dan toch blijft dan mag hij de schoenen poetsen van Hakim. Hakim heeft ook gisteren weer een diepe indruk gemaakt op mij. Wat een weergaloos goede voetballer is dat. En dan zichzelf verwijten maken na de wedstrijd ook nog!! Ik hoop(1)dat Nietmanen vanaf nu gewoon zwijgt met zijn anti-Ziyech teksten en (2) dat Hakim gewoon bij onze club blijft.

 14. Yindi02

  Overigens vond ik de motivatie van ten Hag t.a.v. het opstellen van Dolberg niet onlogisch. Als ik echter Haggie zou zijn dan zou ik hem, na gisteravond,nooit meer aankijken.

 15. Koning Haarms Wolfs

  Feit is wel, dat we Dolberg asap moeten dumpen, hij is geen schim meer van zichzelf. Dan kun je nog beter die Weghorst er neerzetten.

 16. Ajaxbest

  Ik zou dolberg geen salaris meer betalen Ajax zet hem uit ajax nooit meer in de spits bij ajax

  1. Koning Haarms Wolfs

   Uuuuhhh arbeidsrechten? Juridische procedures….. beetje kort door de bocht (eufemisme) 😊

   1. HDfan

    Of verhuren aan een subtopper en hopen dat hij weer zelfvertrouwen krijgt en gaat voetballen zoals hij dat in ‘17 deed

 17. Yindi02

  Kom vandaag maar niet op gang! Maak mezelf wijs dat dat maandag over is omdat die pisvlekken verliezen in Alkmaar en wij winnen van Utrecht!! Haha, hoop doet leven, toch? Zou zo maar kunnen. Duimen dus zondag!!
  Verder besluit Matthijs er bij Ajax nog een jaartje aan vast te knopen. Donny ook trouwens, net als Hakim.
  Mijn psychiater had geen tijd vandaag haha, tja je moet wat hé!!

 18. Donderbol

  Oef wat heb ik me zitten ergeren aan dat gesjok van dolberg! En als er dan een actie in de 16 was, stond van de Beek daar; onze strijder en stond dolberg gewoon compleet verkeerd.
  Ik zou zeggen laat hem weer tien volle potten draaien in jong, laat die jongen veel minuten maken en zorg dat hij gebrand is om terug te komen. Dit is ook gewoon slecht voor zijn zelfvertrouwen. Het lijkt wel alsof hij teveel in de gym heeft gezeten tijdens zijn blessure en dat die jongen gewoon niet meer de souplesse en finesse heeft.
  Misschien is verdediging wat voor hem 😓

 19. Jari10

  De eerste en de derde goal hadden nooit mogen vallen. Beiden waren uit counter na een vrije trap en doeltrap van Ajax. Met 2-0 speel je wedstrijd uit. Waarom dan de Ligt en Blind mee bij een vrije trap wat nooit een goal kan worden. En waarom 20 seconden voor tijd een diepe bal waarbij vast staat dat je kopduel gaat verliezen en weer een counter om de oren krijgt. Los van welke opstelling dan ook had ten Hag zijn team hierop moeten instrueren. Blijf reuzetrots op een mooi seizoen maar dit was onnnodig.

  1. AB

   Kijk, dat is ervaring die gemist wordt (zie de Ligt 19 jaar, Frenkie 21 jaar) en ervaring die toch te weinig invloed heeft op het veld zelf (Blind en Tadic). Normaal zeg je: een leer moment maar volgend jaar staan er weer andere spelers. Alleen als spelers zoals Tadic, Ziyech en Blind langer blijven kan het team eerder anticiperen op omstandigheden

 20. nash1900

  Wij moeten er zondag ook staan. zondag ons cluppie naar de overwinning schreeuwen. Maar vandaag nog even depri 😉

 21. Hanski

  Teee wedstrijden winnen (al verwacht ik dat az punt pakt tegen psv) en we hebben machtig seizoen, seizien om trots op te zijn en om op door te bouwen❌❌❌

  1. AB

   Teee? Seizien? Door te bouwen? Hoe gaat het met retourtje Madrid? 😂😂😂 bye S e i j s.

  2. De Nees

   Oh ja je ging naar madrid 😂, en een paar dagen zonder je opblaaspop je had er wat voor over, sterkte s e i j s s!

 22. AB

  Er zit de hele dag maar één liedje in mijn hoofd wat er niet uit gaat:
  “Dit is mijn club, mijn ideaal
  Dit is de mooiste club van allemaal”
  Dan kan je gewoon niet chagrijnig blijven en krijg je weer een lach op je gezicht.
  Probeer het maar 😉

 23. AB

  Prachtige reactie van mr. Ajax:

  “Mijn hart maakt een vreugdesprongetje als ik denk aan het voetbal dat jullie gespeeld hebben”, zegt hij op zijn Instagram-account. „Het was een feestje om dit op mijn oude dag mee te maken. Het is moeilijk om er woorden voor te vinden”, gaat Swart verder, die in de jaren 70 met Ajax drie keer de Europa Cup I won, de voorloper van de Champions League.

  Swart: „Niemand ha gedacht dat zoiets mogelijk was, maar jullie deden het. Voor de club, voor de supporters, voor het shirt, voor het logo en voor de stad. Bedankt daarvoor. Voor altijd trots op jullie.”

  Prachtig verwoord en 100% raak.

 24. Sjaak Swart

  Het maakt niet uit mannen laten we trots zijn op onse jongens,wereld wijd stond Ajax op de voorpagina van elke krant.Ik ben super trots op deze jongens en laten we nou niet beginnen over wie er fout was of wie dit wie dat het is voetbal,daarin kan het alle kanten op gaan zie Barca.Kop om hoog borst vooruit Kampionschap is de volgende stap.Ik ben der bij tegen Utrecht ik zal weer kippenvel krijg als ik de jongens het veld op zie komen van trots,ik hoop dat we met ze allen er een groot feest van maken want dat verdienen onze jongens trots dat ben en dat blijf ik,want Ajax zit in je bloed in je hart TROTS ben ik op dit team.

  1. FrankiC

   Het is een discussieforum @Sjaak. Daar bespreek je dingen die gebeurd zijn…

   1. Sjaak Swart

    frankiC lees het nog een keer,dit is gebeurdt,en dit geen discussieforum maar een forum waar ieder zijn mening kan geven of wil geven laat dat nou eens om dan commetaar tegeven op iemand die zijn mening of verhaal kwijt wil.Niet doen staat je niet zo netjes we staan allebei aan de zelfde kant hoop ik,ik wel ieder geval.

 25. Indojood

  Ja, het doet pijn maar ik heb nu al weer zin in a.s. zondag. Op naar #34, …voor Appie en Jopie….

 26. AB

  Meatloaf zong ooit: two out of three ain’t bad. Zorgen dat we dat kunnen zingen komende woensdag.

 27. Bert Betondorp

  Niet alleen Erik ten Hag baalt, iedereen die Ajax lief heeft. Aalt mee. MAAR
  lateb we alsteblieft bedenken dat Ajax een prima Europees jaar heeft gemaakt.
  Prachtig voetbal, goede resultaten hebben ons hebberig gemaakt, we willen meer en dat kan lukken, de beker is van ons nu nog het 34ste kampioenschap, dat is toch niet teveel gevraagd, de spelers hebben we, de resultaten in de competitie ook, dus over twee weken? Moet gebeuren, Erik

 28. JOlsen7

  Ik moet de hele dag hier van de kakkies en lampen horen en lezen hoe Ajax heeft verloren in de halve finale. Allerlei plaatjes met grappen komen voorbij op Facebook en allemaal maar lachen.
  Wie heeft er plaatjes van de kakkies die half augustus al klaar waren in Europa dankzij een amateur club.
  Ben benieuwd wanneer zij gaan overwinteren in de Champions League.

  1. Sjaak Swart

   Laat ze maar ik weet zeker dat ze gewoon naar de wedstrijden van Ajax hebben gekeken met de gedachten,was mijn cluppie maar zogoed.

 29. Forever nr14

  Ik dacht na 24uur wel dat de kater zo’n beetje weg geebt was maar helaas, de hele dag die smerige pisvlekken met hun vuile afgunstige gedrag! Ik smeek van ganse harte dat we nog kampioen worden dat hebben deze jongens verdiend “maar dat hadden ze ook al moeten zijn”
  Ga zondag niet kijken, want nog zo’n deceptie (niet te hopen) kan ik niet verteren.
  Dit is mijn club mijn ideaal!
  @Jopie en Nouri waak over deze jongens en geef ze de kracht en geluk voor de 34e landstitel en natuurlijk voor geweldige ajacieden in en om het stadion zowel uit en thuis❌❌❌

 30. AB

  Meningen vormen heel vaak een discussie. Is ook heel goed. Alleen een mening geven zonder weerwoord is ingelooflijk saai en zinloos.

 31. Zlatan4ever

  AB, ga lekker door met je vluchtelingen-werk. Misschien ben je daar wel goed in. Maar al dat gezever wat jij de laatste tijd met enige regelmaat plaats mag jij voor je houden…Wat een onzin

  1. AB

   Maak jij je nu maar druk om je likes i.p.v. om mij. Je hebt er weer een klus aan gehad om de kop over te nemen. Je noemt de wisselingen zelfs op het forum dus je houdt het flink in de gaten. Gewoon blijven volhouden dat jij daar geen hand in hebt hoor. Samen met Hurbie best wel triest.

 32. Frip

  Gewoon slecht je moet als je voor staat gewoon alleballen vooruit en niet tijd rekkken enz enz maar het blijft gewoon kut natuurlijk

Reageren is niet mogelijk.