There are no ads, please add some


Blind: ’De wereld heeft van ons genoten’

In de laatste seconde spatte voor Ajax de droom van een finale uiteen tegen Tottenham Hotspur: 2-3 verlies. „Wat moet ik ervan zeggen. Het is verschrikkelijk. We waren er zo dichtbij. Het had niet tien seconden langer moeten duren. Dit is een dreun van jewelste en een droom die uiteenspat”, zei de 29-jarige Blind tegen Ziggo Sport. Komende zondag moet Ajax in de Eredivisie tegen FC Utrecht. Als het wint van de domstedelingen en vervolgens zegeviert over De Graafschap dan is de landstitel binnen. „We hebben natuurlijk wel een fantastische prestatie geleverd in de Champions League. We zijn ontzettend trots. De wereld heeft van ons genoten. Het wordt tijd dat we onszelf gaan belonen in de competitie.”

Ajax verdedigt in de Eredivisie de koppositie, die momenteel met regerend kampioen PSV wordt gedeeld. De ploeg van trainer Erik ten Hag heeft echter een veel beter doelsaldo, waardoor twee zeges normaal gesproken voldoende zijn voor de landstitel.

Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Savenray

  Boys pak de Eredivisie. Heb tot nu alle emoties gehad: boos, geen mening, teleurgesteld, maar vooral trots, ver eerd, gelukkig, een team en fijn om een fan van Ajax te zijn. Hou van jullie ❤️

 2. Zlatan4ever

  Ondanks de enorme teleurstelling blijf ik trots op wat AJAX gespresteerd heeft 👍🏻👊🏻

 3. Zlatan4ever

  Zondag moet AJAX er weer staan. Het kampioenschap kan een hoop goed maken.
  Laten wij AJAX zondag met een staande ovatie richting de spelers overladen direct als de wedstrijd begint. Zou een mooi gebaar zijn ! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👊🏻

  1. Arie

   Zlatan4ever een goed idee om onze helden op deze wijze te onder steunen en als AZ een beetje zijn best doet want zij profiteren van Ajax vieren we zondag al het officieuze kampieonschap.

    1. HURBIE

     Mooie woorden van Blind
     Bedankt voor al het voetbal plezier dat jullie ons gegeven hebben

     1. Bakkie

      Wat een baas, die Blind. Speelt sinds de winterstop echt geweldig.. aanvoerder maken als De Ligt weg gaat!

 4. Charka53

  Natuurlijk heeft iedereen die van voetbal houdt van Ajax genoten maar ja wat is het zuur.

 5. a.p.

  Mannen bedankt voor een prachtige Europese tijd en nu op naar de 34e landstitel. Het Kan!

 6. Iamsterdam2015

  Na de verschrikkelijke kater ben ik weer terug op aarde. Ben gewoon trots. Trots op de manier van voetbal maar vooral trots dat IEDEREEN van Ajax geniet zowel anti als pro!!!!! Zondag staat Ajax er weer want WAZWZDB….
  🎼🎤Don’t worry, aboutna thing. Cause every little things gonne be alright🎼🎤

 7. Donderbol

  Ik heb wel een kater, kan het gewoon niet beseffen. Die laatste seconden, je zag het gewoon gebeuren. 2x ziyech zoo dichtbij…
  En dan die fucking zielige kakkerlakken met hun plaatjes op facebook, ongelofelijk wat hebben die gasten een plaat voor hun kop!

 8. a.p.

  de wereld heeft genoten van ons Aller Ajax, maar nu zelf Nog even balen, want zondag Moeten ze er weer staan!

  1. Finidi

   Ja dat mag ik hopen en niet dat ze dat ook nog verneuken want dan heb je alleen die beker, hierboven zit er al eentje te lullen over zondag bij winst al het officieuze kampioenschap te vieren, doe dat ff niet en wacht tot woensdag ja,net zon opmerking als die wilfred geneè in de rust gister met zen “we kunnen de tickets voor Madrid alvast bestellen jongens” fuck off, it aint over untill its over!

   1. De Nees

    precies Finidi, juist diegenen huilen achteraf het hardst. Dus wacht met juichen tot de laatste dag, Ajax is vaker een choker gebleken.

 9. Bert Betondorp

  We weten (nog) niet hoe het seizoen zal eindigen. Hopelijl hervat h3t team zich en worden de laatste twee wedstrijden gewonnen en zal Ajax voor de 34ste keer kampioen worden. Hoe dan ook Europees is het een geslaagc seizoen
  Maar het kan nog mooier worden met de schaal boven de hoofden.

Reageren is niet mogelijk.