There are no ads, please add some


Jong Ajax sluit seizoen af met monsterzege op Almere City

Jong Ajax heeft het seizoen afgesloten als meest scorende ploeg van de Keuken Kampioen Divisie. . Op Sportpark de Toekomst werd het dankzij doelpunten van Dani de Wit, Vaclav Cerny, Lassina Traoré, Danilo Pereira (foto), Perr Schuurs (2) en Ché Nunnely (2) maar liefst 8-0 tegen Almere City.

Ondanks de 8-0 overwinning sluit Jong Ajax het seizoen af op een teleurstellende 11e plek, maar is het met 81 doelpunten wél de meest scorende ploeg geweest van de Keuken Kampioen Divisie.

Jong Ajax – Almere City 8-0 (4-0)
20. De Wit 1-0
23. Cerny 2-0
37. Traoré 3-0 (pen.)
45+1. Danilo 4-0 (pen.)
48. Schuurs 5-0
59. Schuurs 6-0
88. Nunnely 7-0
90. Nunnely 8-0

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Timber, Schuurs, Botman (70. Bakboord), Bakker, Bijleveld, Gravenberch, De Wit (46. Ekkelenkamp), Cerny, Traoré (46. Nunnely), Danilo

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Zlatan4ever

  Misschien lees ik niet zo goed maar ze zijn 11e geworden……

  Zo van waar die “hooray” stemming ? Vorig seizoen nog kampioen ……🤔

  1. Prinsengracht

   Zlatan, volgens mij ga jij wel eens kijken toch? Dan weet je dat het een totaal ander elftal is en ook echt een stuk jonger. Het gaat bij Jong Ajax niet om kampioen worden. Het gaat om zoveel mogelijk spelers klasrstomen voor Ajax 1. In de loop van komend seizoen moeten er een paar de stap gaan maken.

   1. Zlatan4ever

    Prinsengracht, volgend seizoen kan het voor het 1e ook zijn dat ze met een totaal ander 11tal moeten spelen ? Ben jij dan ook tevreden met een 11e plaats ?
    Ik niet….

    1. KBouter

     Wat PG al zegt… het gaat om het beter maken van spelers, niet om kampioen te worden.

  2. theomar

   11e is AJAX-onwaardig. Ze mogen wel meeste goals hebben gemaakt, maar ze hebben enorm veel tegengoals!!! Slechts 3 ploegen hadden meer goals tegen!!!
   Dus of die verdediging al klaar is voor AJAX-1 weet ik niet.

 2. Bert Betondorp

  Ja, soms zit’t mee, maar veel goals is toch wel leuk, prima

 3. EugAjax

  Mooie afsluiter van het seizoen en goede kans op paar spelers die bij Ajax 1 kunnen aansluiten. We gaan het zien. Ondertussen geeft Jong het eerste nog een wwardevol lesje. Almere City waa door veel beter doelsaldo vrij wel zeker van halve finale promotie play off maar door deze 8-0 en 0-4 TOP spelen ze al rondje eerder. Gebrek aan scherpte kostte 12(!( doelpunten voorsprong….
  Nu is situatie Ajax1 anders omdat we niet eens punten mogen verspelen maar zelfs bij twee keer winnen is scherpte geboden. Het moeten dus twee ruime overwinningen worden. Op geen enkel moment PSV geloof gaan geven dat doelsldo alsnog in te halen is. Maar goed eerst even bekerfinale en een halve finale CL 😃👍

  1. Prinsengracht

   Veel andere homo’s kwamen uit de kast. Maar jij kwam uit de kist.

 4. nick-afca95

  Onzin, doelstellingen verschillen van beide elftallen enorm. Voor Ajax 1 is het doel om prijzen te pakken (kampioen, knvb beker, misschien een europese prijs) met mooi voetbal. Zoals Primaengracht al aangeeft is het doel van Jong Ajax om spelers klaar te stomen voor Ajax 1. Als je met Jong ook kampioen wil worden moet je spelers opstellen die ouder zijn (jaar of 22) en te kort gaan komen voor Ajax 1 maar dus prima zijn voor de kkd. Of je moet zoals vorig jaar mazel hebben met bijzondere talenten die ook allemaal een goede vorm hebben.

  1. nick-afca95

   Reactie op Zlatan en Prinsengracht. Beetje jammer dat die er niet onder komt te staan haha

 5. a.p.

  ja mannen jullie kunnen het, jammer dat het er dit seizoen niet is uitgekomen.

 6. Bigboss

  Netjes mannen. Blijven presteren misschien dat je dan door groet naar 1

 7. AB

  Nu volgend jaar met de juiste trainer en het hele seizoen inzetten op het spel zoals dat in het eerste wordt gespeeld. Niet resultaat gericht voor de kkc maar resultaat gericht naar de toekomst. Hetzelfde geldt voor O19. Ook andere trainer met juiste visie.

 8. Frip

  Volgend jaar nieuwe start nieuw seizoen en dan proberen een goed niveau te halen

Reageren is niet mogelijk.