There are no ads, please add some


Tagliafico blijft komend seizoen Ajacied

Nico Tagliafico heeft een nieuwe overeenkomst getekend, waarin een commitment is opgenomen dat hij ook komend seizoen voor Ajax speelt, zo meldt Ajax.nl. De Argentijn meldt zelf via Twitter dat hij minimaal nog één seizoen in Amsterdam blijft.Het contract van de Argentijns international loopt nog tot medio 2022. Tagliafico is bezig aan zijn 2e seizoen in Amsterdam. Hij kwam in januari 2018 over van Independiente. Momenteel staat de teller van Nico op 57 wedstrijden in Ajax 1. Daarin was de linksback goed voor 6 goals en 8 assists. Van die 6 goals maakte hij er 3 dit Champions League-seizoen.

“Dit is mooi nieuws voor Ajax en een goed signaal naar de groep toe”, aldus directeur voetbalzaken Marc Overmars. “Het laat zien dat we ambitieus zijn, ook voor de toekomst.” Hoewel het huidige seizoen natuurlijk in de fase is aanbeland waar de prijzen verdeeld worden, is Ajax ook al bezig met het team voor volgend seizoen. Andre Onana, Klaas Jan Huntelaar en Noussair Mazraoui tekenden een nieuwe overeenkomst, Razvan Marin (Standard Luik), Kik Pierie (sc Heerenveen) en doelman Kjell Scherpen (FC Emmen) werden vastgelegd voor seizoen 2019-2020.

Gerelateerde posts

66 reacties

  1. JohnDoe77

   Goed nieuws als een speler van zijn statuur een nieuw contract tekent en blijft! Helemaal voor de rest van het team, wellicht blijven er meer nu.

   1. vak411

    top Nico
    . nu nog stoppen met die rare onnodige gele kaarten op de middellijn .. gif breng je! topper

  1. Amoebe

   Het is indd te hopen dat iedereen nu het gevoel krijgt dat ze er nog een jaar voor moeten gaan….misschien dat matthijs nu wel twijfelt 😊

   Het blijft hopen en dromen.

  2. AJAXForever61

   De achterhoede staat al bijna, Nous , …… , Blind, Nico en Onana , nu De Ligt nog ff kietelen😜💪💪💪

 1. Ajax 1

  Geweldig. Dit bericht maakt deze dag nog mooier dan hij al was! Nico nog een jaar te bewonderen. En laat ik nu net van plaats veranderd zijn met seizoenkaarten waardoor ik lekker aan het veld zit en nico het hele seizoen voor me heen en weer zie rennen (een helft dan toch in ieder geval) 😁

 2. EugAjax

  Zeer goed bercht. Ajax is zeer goed beziig. Het zal dus gaan meevallen met de echte exodus aan spelers…Niemand moet verbaasd zijn als het bij De Jong, De Ligt en evt Ziyech blijft.

  Ik moet weer bekennen die Overmars heeft de vaart er goed in. Zijn stijl begint me steeds meer te bevallen !

  1. Prinsengracht

   Alsof of wie dan ook op jouw goedkeuring zit te wachten. Als Ajax nu 7 punten achter pisvee had gestaan en was uitgeschakeld in CL, hadden we jouw domme berichten hier niet gezien. Zodra het succes kwam, begon jij er weer achteraan te hollen. Kneus.

   1. EugAjax

    Totale onzin PG. Je zit er weer eens naast, gebeurt je vaak als advocaat jurist😃………het is erger sinds ik op forum zit heeft Ajax geen prijzen meer gewonnen……..ziehier je voo de zoveelste keer fucking flauwekul 😃.

    1. Prinsengracht

     Alle vaste forumbezoekers hebben kunnen zien dat jij weer heel actief werd na Real uit. Weet je wat flauwekul is? Je eigen dood in scene zetten en dan doodleuk weer terug komen. Gestoord. Dat ben je.

     1. Amoebe

      Je kunt hem ook gewoon als dood behandelen en niet reageren.

      Scheelt weer een hoop gekibbel dames 😉

     2. dickst14

      Het blijft een eng gedrocht met zijn maatje litmanen. walgelijke misbaksels zijn het.

  2. Emous1978

   Weet je wat een goed bericht is? Als er bekend word gemaakt dat jij jezelf transfereerd naar een andere club, halve zool

 3. Iedereen heeft een mening

  Uitstekend nieuws. Wordt volgend seizoen weer een druk seizoen. CL, Europese Supercup, Wereldbeker. Het gaat maar door 😂😂😂😂

  1. Ajax 1

   Ik hoorde ook dat de knvb ajax gaat inschrijven voor het wk landenteams in qatar. Omdat we dan meer kans maken.

   1. Iedereen heeft een mening

    Klopt, maar ze proberen dat eerst met de finale van de Nation League

 4. Frip

  Lekker hoor nog een jaartje ajax en dan naar een mooie andere grote club ..ik ben er blij mee iig

  1. Prinsengracht

   Waarschijnlijk juist niet. Er zal nu wel een prijs afgesproken zijn wasrvoor hij over een jaar weg mag.

 5. Wenen 1995

  Mooi! Als De Ligt en Ziyech, naast De Jong, de enige zijn die weggaan, dan komt het wel goed volgend seizoen.

 6. dickst14

  Heb hoop dat Ziyech ook blijft. Voor hem zijn er belangrijkere dingen dan geld. Alleen jammer dat Schreuder wegggaat.

 7. -buitenkantje rechts-

  Geweldig nieuws dit en een goed signaal naar de andere spelers..
  Onana, Mazraoui en nu ook Nico blijven.. Het zou me niet verbazen als ook Ziyech en Neres blijven. Blind, Schöne en Tadic zullen niet vertrekken. Dan hou je de vaste basis aardig bij elkaar.
  Dolberg blijft, KJH heeft bijgetekend..
  Goede berichten dit!

 8. Iceman

  Heel mooi nieuws dit ik lees net dat het taem van volgend seizoen ook al vorm begint te krijgen goed bezig daar in AMSTERDAM💪🏼❤️

 9. Basl

  Als ze het gros bijelkaar weten te houden dan blijft Ziyech misschien ook nog een jaartje. Zou wederom een mooi jaar kunnen worden!

 10. Ralph

  Wat zijn we toch een stel opportunisten met z’n allen. Vorig jaar was Overmars een loser, vandaag een held. Hot or not! Cruijff had gelijk met het aanstellen van oud Ajaxspelers. Vertrouwen en verder kijken dan je neus lang is.

 11. De Nees

  Nico Fico! Mooi mannetje, lekker bij de mooiste club ter wereld blijven.

 12. Donderbol

  Ik vind hem serieus een van de beste spelers ! En de echte vechtersmentaliteit waar die jonge gasten echt wel van leren!
  Dacht wel dat hij zou vertrekken dit seizoen. Atlethico was geinteresseerd toch?

 13. Jur

  Heerlijk bericht zo voor het einde van het seizoen, in ieder geval nog één seizoen genieten van die bikkel 💪🏻

 14. AB

  Nu wachten op het bericht dat Sinkgraven en Veltman ook blijven. Kan mijn weekend niet meer stuk.

    1. AB

     Ach, gun Nietmanen nu ook een pretje. Gewoon bericht in het weekend endan maandag Overmars die met een rood hoofd zegt ….. sorry foutje, het was eind contract na dit seizoen. Een soort VAR beslissing. Eerst Nietmanen die gaat juichen en dan wordt de deal afgekeurd.

     1. vak411

      alleen.maar met anderen bezig kwal.. leuk? punten scoren ten koste van anderen? en maar zeiken als.iemand jou toespreekt of een andere mening heeft. jou identiteit wordt bepaald door je likes hier.

     2. Prinsengracht

      De optie op Sinkgraven is door Ajax gelicht. Dus jouw weekend is half goed.

 15. Forever nr14

  Pffff zo geweldig nieuws dit, heerlijk al die positiviteit rondom Ajax de laatste tijd zeg.
  Nu nog prijzen pakken, maar blijf toch ook een kritische ajacied🤪

 16. Hanski

  Abje wat ben jij eigenlijk? Je hebt t over sPelers terwijl je niet eens weet wat er echt speelt…echt holle vaten…laat contracten maar over aan mensen die daar goed in zijn…komend seizoen met Volendan is jouw natte droom 😂😂😂😂😂 Wimpie met ondesteuning vanTscheu la en Keje…probeer daar maar jullie JC gevoel op kwijt te raken…winnen wij ondertussen prijzen….aandienlijke nep supporters

  1. Emous1978

   Lekker aan het stoken weer of niet? Weet je wat ik hoop?😉 dat je doodvalt

  2. Prinsengracht

   Ling heeft met Volendam niets te maken. Ik ben zelf benieuwd wat Jonk met Volendam gaat doen. Misschien gaat het wel zo goed dat hij 1 van onze volgende trainers kan worden. In elk geval kun jij dan niet meer zeggen dat hij nog nooit een ploeg getraind heeft.

 17. Bert Betondorp

  De toon is weer gezet in dit forum.
  Mag ik ff zeggen dat het een goede zaak is dat Nico blijft bij Ajax, gewoon een goede zaak en verder? Afwachten hoe de selectie er volgend seizoen eruit ziet.

Reageren is niet mogelijk.