Gametalk Ajax – PSV: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondag de topper tegen PSV op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – PSV begint zondag om 16:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

75 Comments

    1. AjaxKat

      Off topic: ik lees bij VI dat Ronaldo en Dybala mogelijk de CL-wedstrijd tegen Ajax missen. Ik schreef t laatst ook al: laat ze maar zo sterk mogelijk komen. Dan heb je dat gezeik achteraf ook niet meer.

        1. JohnDoe77

          Alles, als we maar winnen! Maar ging dit niet over Ajax-PSV? Dan; als we maar winnen ?

  1. ajaxpers

    Onana
    Mazz, de ligt, blind, taglia
    Ziyech, Frenkie, donny
    Neres, dolberg (kjh), Tadic

    3-0

    1. Prinsengracht

      Je bent op zoek naar de ingang? Die is er hoor. Verschillende zelfs. Ligt er een beetje aan in welk vak je zit. Goed naar de borden kijken?

  2. ajaxhoger

    Als het moet laten we het nooit zien , dus nu heb ik ook zo mijn bedenkingen over deze wedstrijd ,ik denk dat ze echt niet winnen van psv .
    Eigenlijk te gek voor woorden met zo,n selectie ,we hadden al vele punten los moeten staan .

    1. Charka53

      Helaas moet ik me bij jou aansluiten ajaxhoger ik heb er weinig vertrouwen in dat ze pisvee zonder punten naar huis sturen.

  3. -buitenkantje rechts-

    off: Lainez terug gezet naar het 2e van Betis..mag zijn wedstrijdjes nu in de 3e divisie gaan spelen.. Ongelovelijk dat Ajax in hem een 2e Messi zag en hem 2 jaar lang gevolgd heeft.. Gokje Marc?

  4. Zlatan4ever

    Dadelijk eerst maar eens de laatste training bekijken voor dat het morgen los gaat. Ik heb vol vertrouwen op een goede afloop
    Ajax 4ever ??

  5. Iamsterdam2015

    Man man man ben nou al nerveus wordt er gek van!! Eis echt de allerlaatste kans om nog zicht te houden op de schaal!! Morgen bij tijds naar het stadion. Mooie pot morgen mensen en laten we hopen op een klein feestje als voorsprong op het kampioens feest!!! Tot morgen!

        1. 1434

          Verder, ik om maandag pas weer terug in Nederland. Mis de wedstrijd dus in het stadion. Heb ik trouwens wel een seizoenkaart? Dat zijn privé zaken en die deel ik niet op het forum ?

        2. Emous1978

          Jezus wat ben je ook een kneus, sorry dat ik reageer maar liegen of niet jij bent nog zieliger en gekker dan litmaneb en eug samen. Gewoon een zeer triest naar aandavht vragend persoon! En die zoon van je is net zo gek als jou al denk ik dat hij helemaal niet bestaat

          1. 1434

            Zoon? Verder snap jij de gein niet van een forum. Wie huer de waarheid over zichzelf zegt of andere privé zaken is eigenlijk, op een enkele uitzondering na, niet goed bij zijn paasei.

          2. Emous1978

            Jawel ik snap het best, gewoon hekel aan leugenaars net zoals je zuid amerika verhaal, daar hebben nu zoveel mensen doorheen geprikt dus voor het gemak ben je daar weer mee opgehouden, dus of morgen naar je afspraak met zlatan of gewoon bekje dicht! En ja nu ga je zeggen ik ben aan niemand verantwoording schuldig maar dat jankverhaal van je heeft iedereen hier ook genoeg van! En wil je me opzoeken? Zeg het maar zet ik morgen mijn adres hier nog in een reactie, trieste hond

          3. Ajax 1

            Het is wel kleuterklas niveau inderdaad. Ik ga als seizoenkaarthouder wel, normaal bij noord c ingang te vinden om naar vak 419 te gaan, maar voor vandaag extra kaartjes gehaald voor vak 124, ingang oost m. Dus iedereen is welkom voor een biertje….

          4. 1434

            Mijn laatste bezoek aan een stadion was in het oude Ado stadion tegen Ajax ten tijde van Cruijff. Ik ben dus niet aanwezig vanmiddag. Sorry. Prettige wedstrijd allemaal.

          5. Zlatan4ever

            Emous, uiteraard geen AB gezien gisteren niet voor en na de wedstrijd….
            Laten wij hem maar gewoon negeren want het blijft een eikel en gelukkig zien steeds meer forumleden dit….
            Kansloos persoon met een stoornis

      1. Zlatan4ever

        Moos, je weet net zo goed als ieder ander dat hij nooit zal komen opdagen. Laf zielig persoontje met een indentiteitsprobleem

        1. Moosie

          Ik vind het wel jammer hij heeft altijd een goede mening gehad over het beleid.
          was 1 van de weinige die het opnam tegen Sseiss en Nietmanen met hun schandalige gedrag en toen kreeg hij blijkbaar kortsluiting of zo.
          Totaal onnodig maar ik stoot mij nooit 2 keer aan dezelfde steen.

        2. Fan

          Zlatan, hoe had ik je kunnen herkennen? Ik was gewoon op 426 via ingang J. Maar ja …. er stonden nog wat meer mensen. Geen petje gezien met Zlatan en ook geen bellende of toeterende rollator ?. Dus zeg nu niet dat ik er niet was. Na de wedstrijd eerst, net als vele anderen met de armenover elkaars schouders staan springen op de tribune als dank richting spelers. Dus ……. ik was er want dat was vast niet op tv.

  6. Moosie

    Wordt of 4-1 of 1-4 .
    Ik hoop het eerste maar het is geen CL dus die motivatie blijkt dan vaak ongrijpbaar bij veel spelers.
    Pisvee komt om te schoppen.

    1. Moosie

      Ja want dat werd 1-2 .
      jij hebt de dagprijs te pakken al denk ik bijna dat je het erom doet.

  7. Forever nr14

    Het gevaar is wederom dat nu “moet” maar volgens mij “moest” het ook tegen die pisvlekken uit, Heerenveen thuis, Feyenoord uit, Heracles uit, AZ uit, en morgen is het MOET, dus helaas die smerige rot van Bommel word in onze eigen JC arena kampioen, want echt Moeten kennen deze mannen niet ivm dit niet het niveau is waar ze wensen te spelen he, en deze droeftoeter van een trainer ze gewoon weg niet kan motiveren of hij wederom een olie domme tactische move zet.
    Na morgen is het alleen nog voor de troostprijs spelen en dat is die zilveren denne appel. Te triest met dit materiaal en gemiste kans

    1. theomar

      De verliespartijen liggen niet alleen aan TH. Deze spelersgroep zou zichzelf moeten opladen voor elke wedstrijd. Een keer verliezen kan, maar met deze spelersgroep mag dat niet zo vaak. Ik denk dat de leegloop ook parten speelt. Maar kampioen hadden ze zeker moeten worden. Maar dat gaat nu gewoon niet meer lukken. Zonde ………

  8. Forever nr14

    a.p. “Hoop ik” tsssss wij als het “grote” Ajax (financieel) moeten weer hopen pffffffff triest

  9. EugAjax

    Zoveelste wedstrijd van het jaar. Ajax moet PSV mag. Meestal overwinning cocktail voor club die moet! Daarom heb ik er vertrouwen in. Maar bij een evt nederlaag hebben we bijna de helft van alle competitiewedstrijden verloren na winterstop…….daar moet ik even niet aan denken!

    Dus kom op Ajax stuur die gasten met (grote) nederlaag naar huis. Ik wil Bommel alleen maar zien en horen janken

    1. Ajax 1

      Nee, ik heb dat gevoel ook bert. Vaak niet tegen psv, maar vandaag voelt het goed!!

  10. Forever nr14

    Bert, waarop gebaseerd?
    Echt veel vertrouwen hebben ze ons niet gegeven he, ja hopen wel maar ben een beetje klaar met “hopen” wij als Ajax met dit materiaal zou je niet eens mogen durven hopen, maar gewoon als vanouds op Amsterdamse bluf die wedstrijd winnen! Maar ja dat waren andere tijden

    1. Prinsengracht

      Ten Hag had een wereldidee. Hij heeft de spelers wijsgemaakt dat dit een Europese wedstrijd is.

  11. Bert Betondorp

    Forever14 denk jij echt dat de branie en lef is verdwenen bij Ajax?
    Toegegeven soms twijfel ik ook wel eens bij slechte inzet van wedstrijden,
    maar nu heb ik vertrouwen dat alles uit de kast wordt gehaald. Weer toegegeven
    Ajax heeft het na winst op psv niet in eigen hand, maar wie weet komt psv
    wel van slag. Nee, Ajax wint vandaag!

  12. 3knikkers

    Ruime overwinning vandaag, en die pisvlekken zo zoek spelen dat ze de rest van het seizoen geen bal meer kunnen raken..

    1. HDfan

      Kapot spelen en vernederen die boeren, met dat gevoel moet je het veld opstappen??

  13. Vak 120

    Als ten Hag in de wedstrijd bespreking aangeeft dat deze wedstrijd over heel de wereld word uitgezonden en dat er 50 scouts van de beste topclub in de arena zitten zijn ze top gemotiveerd…

  14. Bert Betondorp

    Wat is voetbal toch een heerlijke sport! Terechte rode kaart terecht penalty
    Krankzinnige wedstrijd!, 2-1 is drie punten nog een keer 3 en psvde kluts kwijt
    Hoe loopt dit af toch de 35e…?

Comments are closed.