There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen lopen averij op na 0-0 tegen PEC Zwolle (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen deden vorige week prima zaken door FC Twente te verslaan in de kampioenspoule maar kregen vrijdagavond met een domper te maken. De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle eindigde namelijk in 0-0.

Op sportpark de Toekomst nam PEC Zwolle in de eerste helft het voortouw maar gescoord werd er niet. In de tweede helft kregen de Ajax Vrouwen meerdere kansen op de openingstreffer maar nadat de scheidsrechter ook nog eens een duidelijk strafschop wegwuifde, na opzettelijk hands, was een teken dat dit niet de avond van de Ajax Vrouwen zou worden. FC Twente won wel, waardoor de Enschedese ploeg de leiding heeft overgenomen. De competitie ligt nu vanwege interlandverplichtingen enkele weken stil en de Ajax Vrouwen komen pas weer op vrijdag 19 april in actie, uit bij PSV, de nummer twee op de ranglijst.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van Es, Dijkstra, Doorn, Van der Most; Akkerman, Van den Bighelaar (72. Schenkel), Verhoeve; Lewerissa, Jansen, E. Bakker

Stand kampioenspoule
FC Twente 5-28
PSV 4-27
Ajax 5-27 
ADO Den Haag 5-18
PEC Zwolle 5-11

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

14 reacties

 1. Melles19

  Bijzonder matig dit. Penalty weggewuifd of niet, Pec is een zeer zwakke tegenstander… Moet beter dames en dit zit er ook zeker in!!!

 2. theomar

  Zo worden we geen kampioen. Ben bang dat hoofdprijs naar 040 gaat. En das dubbel balen.

 3. Frip

  Jammer maar deze wedstrijden zitten er tussen volgende wedstrijd gewoon weer winnen…

  1. Prinsengracht

   Als er toch geen punten worden gepakt, kunnen we beter op andere punten gaan selecteren…..

Reageren is niet mogelijk.