Ajax Vrouwen lopen averij op na 0-0 tegen PEC Zwolle (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen deden vorige week prima zaken door FC Twente te verslaan in de kampioenspoule maar kregen vrijdagavond met een domper te maken. De thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle eindigde namelijk in 0-0.

Op sportpark de Toekomst nam PEC Zwolle in de eerste helft het voortouw maar gescoord werd er niet. In de tweede helft kregen de Ajax Vrouwen meerdere kansen op de openingstreffer maar nadat de scheidsrechter ook nog eens een duidelijk strafschop wegwuifde, na opzettelijk hands, was een teken dat dit niet de avond van de Ajax Vrouwen zou worden. FC Twente won wel, waardoor de Enschedese ploeg de leiding heeft overgenomen. De competitie ligt nu vanwege interlandverplichtingen enkele weken stil en de Ajax Vrouwen komen pas weer op vrijdag 19 april in actie, uit bij PSV, de nummer twee op de ranglijst.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van Es, Dijkstra, Doorn, Van der Most; Akkerman, Van den Bighelaar (72. Schenkel), Verhoeve; Lewerissa, Jansen, E. Bakker