Blind na nederlaag in extremis: ‘Zuur’

Daley Blindt baalt als een stekker na de 2-3 nederlaag van Nederland tegen Duitsland van zondagavond. ‘Zuur’, aldus de Ajacied tegenover het Algemeen Dagblad. Nederland keek al na een kwartier tegen een achterstand aan en na 35 minuten werd de score verdubbeld. ‘In de eerste helft hebben we het laten liggen. We waren niet balvast en hadden weer moeite met hun positiewisselingen. Dat had misschien niet gemogen. Maar we spelen wel tegen een topploeg. Dat wordt hier en daar vergeten. Maar Duitsland heeft nog steeds heel goede spelers’, aldus Blind.

In de tweede helft zag Blind een beter Oranje, een Oranje dat volgens hem wel man op man durfden te verdedigen. ‘We kwamen verdiend op 2-2 en bleven domineren. Ik had niet het gevoel dat we het dicht moesten gooien in de slotfase. Wij kregen meer kansen dan zij, maar zo’n late treffer is dan zuur. Met een gelijkspel had alles er heel anders uitgezien.’

Related posts

17 Comments

 1. Wenen 1995

  Eerste helft was bagger van NL kant. 2e helft knap hersteld. Depay zou ik wel een aanwinst voor ons vinden. Mooie uitdaging voor Marc.

  1. -buitenkantje rechts-

   Denk idd dat Memphis heel goed zou passen in het huidige Ajaxsysteem met naar binnen komende buitenspelers.. Hij is een spits die zelf kan creëren en niet afhankelijk is van aanvoer van de flanken..
   Tadic.. Depay.. Neres als voorhoede is CL waardig

   1. Zlatan4ever

    Of hij past of niet doet niet ter zake. Wij hebben hier te doen met een zich zelf zwaar overschatte speler. Meer bezig met prive zaken dan voetbal
    “Prima ballerina”

 2. Charka53

  Tja als je de eerste helft net zo was begonnen als e tweede hadden we ze kunnen hebben en je weet het zijn Duitsers die geven niet op .

 3. Frip

  Ja het was gelijk of winst was eerlijker geweest na die mooie 2e helft maar blijven idd duitsers

 4. a.p.

  ja.ja ik denk ook aan PSV. Klasse een wedstrijd is pas afgelopen na het laatste fluitsignaal!!!

 5. Finidi

  Gewoon kut verdedigd mz en niet lopen maauwen naderhand, leek nog net niet op onerschatting……

Comments are closed.