There are no ads, please add some


AjaxFanzone.NL schenkt schilderij Bobby Haarms aan het Supportershome

Vandaag heeft het nieuwe Supportershome er weer een mooi item bijgekregen. Namens onze redactie hebben wij een mooi portret laten vervaardigen van Bobby Haarms en dit vrijdagmorgen overhandigd aan Marcel van Gerven, de beheerder van het supportershome. 

Na de verwoestende brand in het oude Supportershome zijn er natuurlijk veel waardevolle spullen verloren gegaan, maar de inzamelingsactie die daarop volgde hebben het nieuwe supportershome inmiddels al weer rijkelijk voorzien van mooie Ajax-artikelen. Maar volgens beheerder Marcel van Gerven is het einde nog niet in zicht. ‘We hebben heel veel spullen ontvangen en een mooie plek gegeven maar het is nog lang niet klaar. Er zijn nog een aantal lege plekken aan de wand en dat moet ook nog worden opgevuld. Boven de beglazing, waar de graffiti nu op staat, gaan we ook nog ruimte creëren om daar nog meer ingelijste shirts te kunnen plaatsen. Maar dit portret is natuurlijk ook schitterend en gaat komende week een mooi plekje krijgen’.

Gerelateerde posts

17 reacties

  1. Amoebe

   Eens…een echte clubman die alles heeft beleefd met de club.

   Is er binnen de club eigenlijk iets naar hem vernoemd?

   Ik zou dat wel mooi vinden….dit keer geen speler maar een op en top club icoon.

 1. AFCA my World

  Een fantastisch gebaar, de rasechte Ajacied mag niet ontbreken uiteraard ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.