There are no ads, please add some


Ten Hag ruikt kansen tegen Juventus: ‘We kijken er enorm naar uit’

Ajax is in de kwartfinale van de Champions League gekoppeld aan Juventus en dat ziet trainer Erik ten Hag als een enorme uitdaging. ‘Een fantastisch affiche en we kijken er enorm naar uit, en als wij er onbevangen en realistisch tegenaan zie ik zeker kansen tegen de club uit Turijn’.

‘Als wij er onbevangen, maar wel realistisch tegenaan gaan, liggen er zeker kansen. We moeten het realistisch tegemoet treden en de Europese wetten aannemen. We hebben op dat vlak steeds stappen voorwaarts gezet en nu treffen we in Juventus een ervaren ploeg, maar daar ligt ook juist weer de uitdaging. Twee traditierijke clubs, twee geweldig shirts, de onderlinge historie en twee clubs die vele titels hebben gewonnen. Dat zindert, maakt nieuwsgierig en we kijken er enorm naar uit’.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

65 reacties

 1. Melles19

  Als de eerste 11 allemaal topfit zijn heb je altijd kans.
  Tuurlijk is Juventus 1 van de moeilijkste tegenstanders, maar als de Ligt Ronaldo (opnieuw!) uit weet te schakelen is er zeker een kans!
  Zoals Frenkie zegt: ‘Juve is favoriet, maar dat was Real ook’

  Laat ze maar komen!!!! 💪🏼

   1. Finidi

    Italianen onderschatten niet, zetten rustig nog een extra verdediger in, niet kansloos maar wel heel moeilijk.

    1. De Ajacied

     Een hele zware loting laat dat duidelijk zijn,
     Voor de wedstrijden tegen Real dacht héél Europa ook dat Ajax niet door zou gaan, dus waarom nu niet?
     Met Beetje geluk en een goeie scheidsrechter zie ik zéér zeker een kans hoor
     ❌❌❌

     1. 1434

      Olgens mij hebben we gewoon als Ajax een superdag nodig en Juventus een wat mindere. Van een scheids mag het gewoon niet afhangen, gewoon zuivere doelpunten maken.

     2. De Ajacied

      Hoop dat Brych wéér fluit deze floot een top pot in Madrid,
      Toch veel liever als Skomina en consorten of niet?
      De scheids kan héél bepalend zijn hoor
      ❌❌❌

  1. De Nees

   Junkies Juventus. Historie van omkopingen en gedrogeerd het veld op, sympathie voor dit soort clubs is voor altijd weg.

   1. FrankiC

    Daar komt nog eens bij dat ze van oudsher liever verdedigen dan aanvallen. Niet onze stiel….

 2. Ajax 1

  Ik hoopte op iets anders. Maar zinderen zal het zeker…..dat zal helpen in de thuiswedstrijd (2-1) en dan hoop ik in de uitwedstrijd op een lekker italiaanse 0-0…..

 3. Sam34

  Mooie woorden van ten hag, mag ook wel eens gezegd worden. Ik hoop dat het mooie wedstrijden woorden

  1. 1434

   Ongelooflijk, ten Hag praat als een politicus: wollig en nietszeggend. Vervolgens krijgt hij hier complimenten voor zijn tekst. Series, lees het topic nu nog eens rustig. Holle frasen, meer niet.

   1. Bakkie

    Flikker toch op man, zuurpruim. Wat Ten Hag hier zegt is toch fucking vet… Ik kan daarvan genieten, jij niet blijkbaar. Veel plezier met die negatieve instelling van je

   2. Zlatan4ever

    AB, let jij aub alleen op de taalfouten.En zwijg verders…..
    Niemand zit te wachten op jou commentaar, helemaal niemand.
    Capice ?

     1. 1434

      Kijk ook even naar commentaar van BR. Zegt in feite precies hetzelfde maar daar blijf je stil. Zielig gedrag van je.

     2. Zlatan4ever

      AB, ik zou niks liever doen dan jou negeren. Maar je commentaren op anderen zullen mij blijven inspireren om te reageren op jouw domme teksten over ons aller Ajax of Ajaxfans op dit forum. Dus stoppen met afzeiken van derden en je hoort mij nooit meer.

     3. Emous1978

      Mogguh👋🏼 Ab wacht even met reageren hierop,dan zegt hij vannacht dat ie geen internet had in zuid-amerika! Terwijl iedereen gewoon weet dat hij thuis op zijn zolderkamer zit. Fijne wedstrijd❌❌❌

 4. Ed69

  Prima reactie van T.H. Juventus heeft alles te verliezen en ons aller Ajax alles te winnen! Kijk er naar uit en ben heel benieuwt of onze jongens weer zo fantastisch kunnen spelen als tegen Real. Dit team gaat de wereld weer versteld doen staan hopelijk!

 5. Zlatan4ever

  Als Ten Hag er ook ingeloofd en we Ajax op zijn sterkst gaan zien…….dan …..✡️⚽️👊🏻🍺🍷

 6. dickst14

  Juve, City Barca en Liverpool zijn de 4 sterkste. We zullen er dus 3 van moeten verslaan om die cup te winnen. We waren beter dan Real en beter dan Bayern. Dus waarom niet. Denk dat ze allemaal niet graag tegen Ajax hadden geloot.

  1. FrankiC

   ???
   Wat betreft Juve heb je gelijk, daarna kun je alleen een andere overwinnaar van deze ronde treffen. Kan zomaar Spurs zijn…..

 7. Iamsterdam2015

  Je maakt altijd kans hoe groot of klein die ook is. Dat het lastig wordt lijkt mij logisch maar gewoon lekker gaan spelen. Je hebt niets te verliezen tegen Juve…. net als tegen Real 😉

 8. Charka53

  Dat zou ik ook zeggen als ik trainer was , maar oké kansloos zijn we niet en we weten dat ze het kunnen.

 9. Frip

  Mooie herhaling van 1996 allen winnen wij nu wel en juventus zonder bepaalde middelen

 10. AJAXForever61

  Dopey Juve gaat eraan, als onze Godenzonen tekeer gaan als tegen Real hebben we echt kans, missch nog meerdan tegen Madrid, juve is blij met Ajax, nou daar komen ze nog wel achter!!

 11. Slingertje.

  Kunnen ze meteen die gestolen cup uit 1996 mee terug nemen naar Mokum.
  Net als in 1996 zullen er nu ook weer ADO lafaards zijn in Turijn om hun Juve vriendjes te steunen.
  Ik ben benieuwd of Ronaldo nog geschorst gaat worden na zijn fedrag tegen Atl.Madrid.

 12. -buitenkantje rechts-

  Het blijft 11 tegen 11.. er komen altijd kansen..ik geloof er in..de bal is rond.. je moet het realistisch bekijken.. tegen Real kon het ook.. waarom niet?.. Ten Hag gelooft er in.. ook Ronaldo is een mens..

   1. 1434

    Persoonlijk vond ik de opmerking over het aannemen van de Europese wetten ijzersterk.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ja, daarin zijn ze steeds verder..👍😋
     Vind zelf die van de realistische kijk erg goed.. “Als we er realistisch tegenaan kijken liggen er kansen”

     1. Yindi02

      Ten Hag voldoet aan datgene waar iedere andere trainer ook sterk in is, namelijk: nietszeggende teksten en holle frasen voor een wedstrijd. Hij wijkt dus niet af van het gangbare. Om hem daarover aan te vallen bewijst alleen maar dat je bezig bent met een vete. Ook spelers komen met nietszeggende teksten naar buiten. Niet serieus nemen dus. Net als de “holle frasen” van BR en 1434 waneer het tH betreft. Zij voeren vetes, verder niks.

     2. -buitenkantje rechts-

      Doe ff niet zo zielig Yindi.. Niks met een vete te maken. Zegt meer over jou dan over mij dat jij het zo opvat kerel..
      Ik vind het gewoon grappig dit soort holle teksten.. Natuurlijk staat ten Hag daar niet alleen in en doen andere coaches dat ook. Daarom mag bij het wel noemen en grappig vinden.. Helemaal als sommigen het bestempelen als goede teksten en vol lof zijn hierover..
      Wat dat betreft passen veel supporters zich snel aan aan de teksten van TH..
      ” We beginnen met 0-0″ of “We hebben alleen een goede scheids en geluk nodig om te winnen” idd veel holle frasen zonder inhoud waar ik vaak om kan lachen en die ik vaak laat voor wat het zijn.. Soms reageer ik even. Dom om dat een “vete” te noemen. Als je mijn reacties vaker leest weet je dat dat niet zo is.

     3. Yindi02

      Ik doe niet zielig BR. Ik stel gewoon vast dat sommigen hier werkelijk alles in het werk stellen om ten Hag af te branden. Elk woord van hem wordt “gewogen” vanuit een negatieve benadering. Ik stel vast dat hij “lult” zoals ieder andere coach “lult”. Niks mis mee vind ik. Wat uiteindelijk echt telt is dat we nu nog steeds op alle fronten meedoen. En ja, zo langzamerhand denk ik dat dat is “dankzij” en niet “ondanks” (jullie benadering) ten Hag. Het gaat tenslotte om resultaten en rendement en niet wat de beste man allemaal zegt.

     4. 1434

      Net zo goed als er mensen volkedig vertrouwen in te Hag uitspreken hier, zijn er mensen die niet in hem geliven en dat hier uitspreken. Bij jou is de laatste groep dan vezig met een vete? Nee …… een andere mening die net zo goed mad worden weergegeven als dat de eerste groep dit doet.

     5. Yindi02

      Ik spreek geen volledig vertrouwen uit in tH. Nooit gezegd. Ben wel degelijk kritisch ook en zo nodig spreek ik dat uit. Gezien de resultaten tot nu toe krijgt hij ook van mij krediet gewoon omdat hij daar recht op heeft. Het zal me verder een worst zijn wat en hoe hij dingen zegt. Verder is het je goed recht om er grapjes over te maken 1434 en BR. Maar het lijkt er nu op dat jullie iets “zoeken” om hem neer te sabelen. Te makkelijk allemaal.
      Trouwens 1434, als je jouw stukje hierboven ff terugleest dan lijkt dat ook nergens op, toch.? Denk dat zelfs Haggie dat beter zou doen! 😂

     6. De Nees

      Eens met Yindi. Ben geen fan van TH maar ik brand hem ook niet af. Bij Ajax hebben we een handje van mensen makkelijk te beschadigen, iemand hoort al gauw niet bij de club en dan komen lage streken naar boven, zowel binnen de club als bij supporters, d’r zijn genoeg voorbeelden geweest. Geeft dat slechte karma aan een club? wie zal het zeggen. Ook daar genoeg voorbeelden van geweest. We zouden meer moeten beoordelen naar eerlijke maatstaven en niet spijkers zoeken op laag water.

     7. 1434

      Wie heeft het hier over afbranden? Ik vind ten Hag geen trainer voor Ajax. Ik vind dat hij geen overwicht heeft op de groep. Ik vind dat hij geen uitstraling heeft die bij Ajax past. Ik vind hem om technisch vlak niet goed genoeg voor Ajax. Ik vind dat hij stront mazzel heeft met deze groep. Ik vind zijn pers praatjes weinig totniets voorstellen. Dat is allemaal een mening en geen afbranden.

     8. Yindi02

      Geef dan een naam van iemand die wel een trainer van Ajax zou kunnen zijn en het beter zou doen dan ten Hag.
      Het overwicht op de groep twijfel ik ook aan maar voorlopig is het lastig overeind te houden (gezien de resultaten) dat het gebrek aan overwicht een negatieve rol speelt. Soms wordt hij in de media omschreven als een trainer met veel tactisch vermogen. Vandaag nog gelezen. Elke trainer zou strontmazzel hebben met deze selectie onder zich. Die perspraatjes zijn van ondergeschikt belang zolang de resultaten blijven als ze nu zijn.
      Wat wil je nou eigenlijk?

     9. 1434

      Mijn mening geven, dat wil/doe ik. Verder is het laten noemen van een naam zo’n goedkoop en simpel maar goed ….. Bosz, combi Jonk/Jordi, Lopetegui, Guardiola.

     10. Yindi02

      Misschien had Ajax met de door jou genoemden in de kwartfinale CL gezeten. Misschien zou Ajax nog steeds onder leiding van de door jou genoemden kampioen kunnen worden en ook misschien nog in de finale zitten voor de JC schaal. Niet misschien maar zeker heeft tH ons daar gebracht.
      Valt me tegen dat je daadwerkelijk met namen op de proppen komt, had je slimmer ingeschat. Kern van mijn betoog was dat geen enkele trainer het nu beter zou kunnen doen. tH zit namelijk nog steeds op 100%.

     11. 1434

      Tuurlijk joh, wat jij wil. Ga vrolijk verder met vragen stellen zonder wat te vragen. Ik heb geen glazen bol, dus gewoon duidelijk zijn. Jij bent dus uiteindelijk een beetje dom. Oh ja, TH zit ver weg van de 100%. Zie de diverse zaadpartijen in de ED, gestart met Heracles.

 13. Hanski

  Nee almachtige Ab…wanneer begin je weer met jouw advies om Jonk en Ling terug te halen samen met Schippie en Jordy 😂😂😂 je afzetten tegen iemand omdat zijn stem, taal of kop je niet aanstaat doen ze vooral in Rotterdam, Volendam en Urk….🤓

 14. Sjaak Swart

  Mannen ga van het positieve uit net als J.C altijd was vroeger,als je die nu zou vragen als hij nog in leven was,beste Johan wat zijn de kansen tegen deze tegenstander. Nou simpel he, ik heb nog nooit van een zak met geld verloren dus kansen zijn er klaar geen vragen meer.

  1. -buitenkantje rechts-

   *Italianen kunnen niet van je winnen, maar je kan wel van ze verliezen” Was getekend..JC

 15. Iamsterdam2015

  Ten Hag ruikt kansen……!? Nou dan zal ik wel verkouden zijn want ik ruik ze niet. Als je realistisch bent is 80% voor Juve op winst. De vergelijking met Real gaat niet op. Niets ten nadele can die geweldige pot waar ik enorm trots op ben maar Juve is net even iets anders in vorm dan Real. Maar ja het is dan ook weer zo dat het voetbal is. Je zsl als Ajax net die vorm hebben om te stunten. Kan ieder geval niet wachten!!!

Reageren is niet mogelijk.