Joël Veltman en Lassina Traoré scoren in oefenduel tegen AZ

Het combinatieteam van Ajax1 en Jong Ajax heeft het besloten oefenduel tegen AZ met doelpunten van Joël Veltman en Lassina Traoré winnend afgesloten. De wedstrijd werd gespeeld op het trainingscomplex van AZ de Ajax begon erg sterk. Dani de Wit kreeg binnen 5 minuten al de kans om de 1-0 te maken maar schoot vanaf de 16 meter net naast het doel. Na een kwartier spelen kreeg Ajax een corner die genomen werd door Vaclav Cerny en Joël Veltman kopte deze feilloos binnen (1-0). Lassina Traoré werd in de 35ste minuut prima bediend met een steekpass van Zakaria Labyad en de spits schoot de bal voor de 2-0 keurig in de hoek. Na de rust waren er nog wel wat kansen maar het was wederom Traoré die een doelpunt maakte, nu na een voorzet van Cerny (3-0). Vlak voor het eindsignaal schoor Brian Brobbey de bal in het doel van AZ maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.