Lasse Schöne wint prijs en geeft hem aan Daan Reiziger

Lasse Schöne scoorde tegen de verloren wedstrijd tegen Feyenoord met een prachtige vrije trap en dit doelpunt is verkozen tot de mooiste van januari. Lasse zelf vindt dat Daan Reiziger veel meer recht op deze prijs heeft. De goalie van Ajax O19 scoorde de 1-1 tgen NAC en deed dat in de laatste minuten van de wedstrijd en sleepte de penaltyserie eruit. Bovendien kreeg Ajax O19 in die wedstrijd ook nog een penalty tegen die Daan Reiziger wist te stoppen. Op Ajax TV zegt Lasse: ‘Een goal maken als keeper en daarna ook nog een penalty stoppen… Jij verdient deze meer dan ik. Ik zal zorgen dat-ie bij jou terecht komt.’ Daan is erg blij met het gebaar van Schöne: ‘Gekkenhuis. Als keeper verwacht je niet dat je aan deze prijs meedoet. Als je de poll dan verliest, en dan zo’n mooi gebaar van Lasse… Dat is gewoon kippenvel. Supertof van je, en heel speciaal voor me’.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

19 Comments

 1. dickst14

  Ik kan me er iets bij voorstellen. Als je één bal goed raakt tegen 010 en je wordt vervolgend weggevaagd, dan zou het vreemd zijn als je deze prijs vol trots in ontvangst zou nemen.

  1. HURBIE

   Misschien hecht hij helemaal geen waarde aan die prijs
   Alleen maar een waardeloze herinnering aan een OFF DAY

 2. 1434

  Onze via Heerenveen, de Graafschap, NEC op 26 jaar door Ajax aangekochte originele “echte Ajacied”.

  1. Wenen 1995

   Een basisplaats omdat hij een echte Ajacied is…..??? Vond de wissel Dolberg voor Lasse afgelopen zondag eigenlijk wel goed en verwacht dat Lasse vaker geen basisspeler meer zal zijn.

Comments are closed.