Opstellingen Ajax – Real Madrid

Om 21:00 uur begint in de  Johan Cruijff Arena de achtste finale van de Champions League tussen Ajax en Real Madrid. De gehele verdediging plus Donny van de Beek staan op scherp dus die dienen voorzichtig te zijn. Gelukkig hebben de bezoekers uit Spanje om een uur of drie vannacht kunnen genieten van een spontaan vuurwerk bij het hotel. Hopelijk laat Ajax vandaag ook vuurwerk zien en sturen we Real zonder punten naar huis.

Opstelling Ajax: André Onana, Nico Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne; David Neres, Dusan Tadic, Hakim Ziyech.

Opstelling Real Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Nacho, Reguilon, Casemiro, Kroos, Modric, Bale, Benzema, Junior

Related posts

49 Comments

  1. hubert

    niet zo bang zijn . heb gewoon eens vertrouwen. natuurlijk was het de laatste tijd slecht. maar we zijn het voetballen echt niet verleerd. maar ga nou eens met zijn allen achter het team staan. en moedig hun positief aan. schelden en mopperen helpt echt niet kom op supporters laat zien dat jullie echte supporters zijn.

  2. Charka53

    Een goede opstelling maar ja dat was die tegen die kakkies en Heracles ook maar ik laat de moet niet zakken en hoop op een goede afloop , succes allemaal

  3. Joodjuh

    Wie had dat gedacht? Van verliezen uit tegen Heracles naar we geven Real madrid thuis even voetballes.

  4. BeukerAjax

    Man man man… zuivere goal! Keeper kon er niet eens meer bij… waar moest Tadic dan staan, hij stond er al… dit zaakje stinkt

  5. Forever nr14

    Maar ff he, wat vinden we nu van Ziyech? Oke oke hij werkt als een paard, maar had zo ie zo de 1-0 moeten maken, maar verder alleen maar bal verlies en passes die niet aankomen, of ben ik blind?

    1. Yindi02

      Beetje blind wel. Neres mag er nooit meer uit. Genieten dit, mooie 1e helft van ons Ajax. Zitten er boven op. Ze kunnen het dus nog steeds.

  6. Forever nr14

    Geweldig om te zien, maar tegelijk voel ik me als ajacied ook te kijk gezet in de eigen competitie, hoe dit team zo door het ijs zakt? Eigenlijk triest en hopende dat ze dit nu door zijn zetten, maar ja hierna krijg je NAC he?

  7. -buitenkantje rechts-

    was loepzuivere goal..belachelijke beslissing.. Zo is ieder doelpunt in de 16 af te keuren..

  8. Ajaxbest

    Jammer over 3 weken af maken met 0-2 winnen en ajax heeft laten zien dat ze goed kunen voetballen

  9. Codilo

    1-2 begint weer met dat gekut achterin waar de jong weer nocelant staat te kutten waardoor onana die bal kut weg schiet. Niet geleerd van heracles

  10. J18

    Naar mijn mening nog onterecht verloren ook, 2-2 was meer dan terecht geweest! En die VAR kunnen ze op deze manier net zo goed weer afschaffen.

  11. Joodjuh

    Goed gespeeld maar je moet ook je kansen benutten. Ondanks het verlies toch trots op dit Ajax. En als Neres nu nog geen basisplaats krijgt dan breekt mn klomp.

  12. Forever nr14

    Vanavond zeker trots om het team “behalve de man van €86 miljoen, te zien strijden. Doet me ontzettend pijn om ze nu zo te zien, en dat je komend weekens met dicht geknepen billen tegen het altijd lastige NAC moet spel n. Ajax verliest van zichzelf eigenlijk zo.

    1. beni

      Zeg ik al continu het is niks, hij speelt niet slechter en ook niet beter. Bang voor de confrontatie speelt opzeker merendeel terug en fysiek zeer zwak.

  13. Forever nr14

    Vanavond zeker trots om het team “behalve de man van €86 miljoen, te zien strijden. Doet me ontzettend pijn om ze nu zo te zien, en dat je komend weekens met dicht geknepen billen tegen het altijd lastige NAC moet spel n. Ajax verliest van zichzelf eigenlijk zo. En geloof me…. Geen prijzen dit seizoen. Vanavond kon iedere speler zich weer in de picture spelen, tegen NAC daar kijkt geen hond naar natuurlijk dus zijn ze minder gemotiveerd helaas

  14. Iamsterdam2015

    Tja wat moet ik zeggen……na Heerenveen 4-4, feyenooit en afgelopen weekend Heracles speel je een super pot tegen Real….. ik als supporter baal nu NOG meer als ik ze vanavond zie spelen. Had deze inzet tegen voornoemde clubs ingezet. Had verdomme gewonnen van die clubs dan had ik vanavond een top avond gehad ondanks het verlies. Nu zie ik ze eindelijk goed spelen maar in de verkeerde competitie….
    Nee ik kan. Iet opgewekt zijn maar alleen maar meer teleurgesteld…….

Comments are closed.