There are no ads, please add some


André Rieu vanavond ‘special guest’ tijdens Ajax-Real

André Rieu zal vanavond tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid een ‘special guest’ zijn, zo laat Ajax via de officiële kanalen weten. Het is niet voor het eerst dat Rieu komt optreden bij een wedstrijd van Ajax. Menig ouder Ajax-fan zal het legendarische optreden rondom het Champions League-duel tussen Ajax en Bayern München in 1995 nog goed herinneren. Later trad de Limburger ook op rondom de Europese thuiswedstrijden tegen Olympique Marseille en Borussia Dortmund. De wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid begint woensdagavond om 21.00 uur.

Gerelateerde posts

21 reacties

 1. vak411

  Ajax-bayern.
  Olympisch Stadion. man, kippenvel tot aan m’n tenen. zal ik nooit meer vergeten. hopelijk vanavond weer soortgelijk!

  1. dickst14

   Een van de mooiste wedstrijden ooit. Eerst 1-1 en toen vlak voor rust 2-1 en 3-1. Toen ging het helemaal los in de rust met Rieu

  1. Yindi02

   Jouw laatste zin past perfect bij happy’s eerste zin 1434. Ik moet bv altijd “pissen” wanneer ik het “gezeik”van Nietmanen lees.

 2. ajaxhoger

  Daar gaan ze beter van voetballen, van dat gefiedel,hadden ze niks anders kunnen verzinnen .

 3. a.p.

  Ook ik kan het me nog goed herinneren in het Olympisch Stadion. Wat een stemming toen! Ook een keertje de Zangeres zonder naam meegemaakt toen bij een Interland . Mooie herinneringen!

 4. Forever nr14

  Geweldige herinneringen idd van toen die knal van Finidi hoorde je door het hele stadion, Rieu op zijn best toen, des te pijnlijker is het om nu afgestraft te worden door een Real Madrid op dreef, na enkele beschamende oorwassingen in de eigen micky mouse competitie, maar ik heb hoop. Jammer dat bij een eventueel goed resuktaat die klote boer nog langer alles kapot mag maken, maar ja. Alleen voor ons “ajacieden” in het stadion hoop ik het allerbeste.

  1. 1434

   Nee, niet gemist. Was in mijn ogen een aanfluiting. Hij stond bijna onzichtbaar onder de CL boog bij de spelerstunnel. Voor 90% van de toeschouwers niet te zien. Zonde van het geld.

Reageren is niet mogelijk.