Ajax strikt nieuw energiedrankje als sponsor

Ajax en ICONIX hebben zich voor 9,5 jaar aan elkaar verbonden middels het officiële sponsorschap. Iconix Energie Drank is een nieuw energiedrankje, dat momenteel nog niet in Nederland verkrijgbaar is. De samenwerking met Ajax moet het drankje snel aan naamsbekendheid helpen.

Menno Geelen, CCO van Ajax: ”Het verhaal en de ambitie van ICONIX spraken ons aan. Wij denken ook dat deze categorie functionele drankjes, waar veel over gesproken en geschreven wordt, een alternatief nodig heeft. ICONIX biedt een smakelijk, verantwoord en ander type energiedrankje en onderscheidt zich met zogeheten focused energy in plaats van alleen maar meer energie’.

ICONIX Energy Drink bevat 40% minder suiker dan de meeste andere energiedranken en maakt alleen gebruik van cafeïne en zoetstoffen uit natuurlijke bron. Krachtige, natuurlijke ingrediënten zoals Gingko, Guarana en Groene thee-extracten die gecombineerd zijn met B-vita-mines (B2, B5, B12) dragen bij aan een beter concentratievermogen en een optimale mentale prestatie. Daarnaast is 15% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C toegevoegd, wat de weerstand verhoogt.

Bron: Ajax.nl

Related posts

31 Comments

 1. Charka53

  Laten we hopen dat het werkt ,anders is er nog een middel gewoon een peper in hun reet.

  1. Ajax 1

   Omdat we halverwege het seizoen zijn? 30 miljoen per jaar levert op neem ik aan ?. Kunnen we ziyech, nico, de ligt en onana langer vasthouden

  1. HURBIE

   Ja VD SAR kan aardig Sarre, maar dit heeft hij mooi voorelkaar gebracht
   Compliment man

 2. JOlsen7

  Waar staan de ingrediënten
  Kan ik niet op het net vinden
  Ben bang dat het allemaal age kwaliteit is ipv dat ze de kans hebben om het voorbeeld van een goede drank neer te zetten. Echt alles voor de centen ?

 3. Bakkie

  Met toegevoegde vitamine C toegevoegd, voor meer weerstand??
  In Nederland is er niemand die een tekort heeft aan vitamine C, dat zit namelijk overal in. Als je elke dag uitsluitend MacDonalds eet krijg je nog voldoende vitamine C binnen.

 4. rickert

  Dubieus dat ze een deal aangaan met zo’n partij, dan zal het geld echt wel goed gerold hebben gok ik.

 5. DeMike

  Alsof ajax zich heel druk maakt over de inhoud van het drankje… Het aantal euro’s in het contract is veel belangrijker.

 6. a.p.

  als dit ook op ons shirt komt, hoop ik wel dat de namen van wie de speler is Duidelijk! zichtbaar blijft. Bij sommige ploegen zie je onderaan of helemaal niet een naam meer. En zo iets hoop ik echt niet!

 7. Moosie

  Je kunt ook gewoon lekker een paar snuiven coke nemen het koolzuur bubbelt wel in je neus.

    1. dickst14

     Ook dat,? En dan zit ie ook nog de halve week in de Blue Oyster Bar.
     Schandalig zo’n figuur. Totaal geen schaamtegevoelens.

 8. Bigboss

  Slimme zet hoop een mooie deal wat weer een boost kan geven voor andere dingen en energy boost binnen Ajax

 9. RJS

  Kijk aan, cafeïne en zoetstoffen uit natuurlijke bron en krachtige, natuurlijke ingrediënte zoals Gingko, Guarana en Groene thee-extracten die gecombineerd zijn met B-vita-mines (B2, B5, B12). Klinkt heerlijk. Biertje ?

Comments are closed.