There are no ads, please add some


Ajax slaat bod van een miljoen euro op Alfred Schreuder af

Ajax zal geen medewerking verlenen aan een tussentijds vertrek van Alfred Schreuder, zo heeft Marc Overmars laten weten. RB Leipzig zou zich met een bod van een miljoen hebben gemeld in Amsterdam maar dat lijkt tevergeefs.

De belangstelling van Leipzig voor de 46-jarige Schreuder heeft te maken met Julian Nagelsmann. De nu nog trainer van TSG Hoffenheim staat vanaf komende zomer voor de selectie van Leipzig en kent de Nederlander nog uit hun gezamenlijke periode in Hoffenheim. ‘Werken met Nagelsmann was hartstikke mooi, maar ik heb het bij Ajax ook heel goed naar mijn zin. Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar en Ajax beslist’, zo laat Schreuder weten. Ajax weekte Schreuder in december 2017 voor een bedrag van drie ton los bij Hoffenheim, na het ontslag van Marcel Keizer en de aanstelling van Ten Hag.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. toonvs

  Gewoon het miljoen pakken. Als Ter Hag geen prijs pakt dit seizoen. Lijkt mij dan dat hij ontslagen wordt. Nieuwe trainer nieuwe assitent weg Schreuder weg centen. Bij Ajax draait het alleen maar om de centen en niet om het voetbal. Zie Wober. Maat ik hoop wel dat we kampioen worden.

 2. Wenen 1995

  Als ik TH, Schreuder en Winter naast elkaar zie zitten, dan lijkt mij Schreuder communicatief het sterkst. Denk niet dat het verkeerd is om hem in de technische staf te hebben. Hoor/lees ook weinig negatiefs over zijn funcioneren binnen Ajax.

  1. Bakkie

   Als ik die drie naast elkaar zie zitten, dan denk ik: Zijn dit nou de mannen die het grote AJAX moeten sturen?
   Maar goed, heb geleerd dat je niet te snel moet oordelen op basis van uiterlijk en uitstraling. Ik geloof wel dat Ten Hag en Schreuder goed werk verrichten op het trainingsveld en op het gebied van tactische analyses. Wat Winter precies doet, ik heb geen idee…

    1. Litmanen

     Schreuder schijnt in tegenstelling tot Ten Hag wel goed te liggen bij de selectie. Ik hoop dat Ten Hag echt ontslagen wordt als we geen kampioen worden.
     En als we wel kampioen worden hoop ik ook dat hij ontslagen word.
     Wat moeten we in Amsterdam in godsnaam met deze boerenlul? Ben nu al benieuwd naar zijn tactiek in de komende bekerwedstrijd.
     Vol er op, lekker veel ruimt weggeven…..pffffff doodziek van die gast.

 3. AJAXForever61

  Ik denk dat het belangrijkste oo dit moment is de rust te bewaren en dat ook proberen uit te stralen…. en prijzen pakken!!

 4. -buitenkantje rechts-

  Schreuder wordt gezien als de architect vh huidige Ajax. Hij zou het tactische brein zijn..

 5. Forever nr14

  Waar blijft dat bod op TH….? Voor een prikkie kan je hem zo ophalen, of desnoods verstuur ik m met een mooie strik erom naar je toe.
  Met dit materiaal 0 prijzen, ben je totaal ongeschikt. Wie bied er meer dan €1🤣🤣

 6. Zlatan4ever

  Het gaat zo goed met Ajax in het verkopen van spelers dat nu zelfs assistent-coaches kunnen worden “weg gekocht”……….
  Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig ?!? 🤨🧐

 7. Hanski

  Wat n negatieg gedoe weer! Alsof Schreuder of Ajax er iets aan kunnen doen dat er clubs interesse hebben in onze assistent…prachtig toch die interesse, blijkt dat Ajax toch iets gied doet😉

Reageren is niet mogelijk.