Cassierra op huurbasis naar Racing Club de Avellaneda

Mateo Cassierra gaat Ajax verlaten en heeft gekozen voor een verhuurperiode van anderhalf jaar naar de Argentijnse club Racing Club de Avellaneda. Cassierra kwam in de zomer van 2016 naar Ajax maar heeft nooit echt potten kunnen breken. Cassierra werkte zijn meeste wedstrijden af in Jong Ajax en werd in de eerste seizoenshelft verhuurd aan FC Groningen maar ook dat werd geen succes. Cassierra is momenteel onderweg naar Argentinië voor een medische keuring en als dat geen onverwachte problemen oplevert, mag Cassierra zich tot de zomer van 2020 speler van Racing noemen.

Bron: De Telegraaf

Related posts

13 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Wederom een product van onze scouting.. Dit niveau spelers kunnen we toch makkelijk zelf opleiden? Je gaat me toch niet vertellen dat Cassierra beter is dan bv Sierhuis? Sierhuis die ik liever zie spelen dan Dolberg op dit moment.

  1. dickst14

   Onze scouting en onze directie zijn een drama. Kopen wat je zelf niet hebt of op kunt leiden schijnt heel moeilijk te zijn als je de hele lijst miskopen bekijkt. Kijk de Jong of Sanchez verkopen kan iedereen, maar wat bezielt men om bv Kristensen te kopen voor 5 miljoen of Bonde voor 10 miljoen terwijl Stengs bij AZ rondloopt. Ik heb het niet opgeteld, maar alle miskopen bij elkaar met salarissen zouden wel eens ver boven de 100 miljoen uit kunnen komen. Klasse bestuur.

  1. Charka53

   Als je hier niet kan voetballen kan je het nergens maar ik wens hem alle geluk van de wereld.

 2. vjci

  Ik zeg Vincent Janssen halen. 180 wedstrijden 74 doelpunten

  Is voor een prikkie op te halen en misschien kan hij hetzelfde niveau behalen als bij AZ

 3. AFCA my World

  In jong deed hij het nog redelijk,maar voor het echte werk komt hij te kort ! ⚽️

Comments are closed.