There are no ads, please add some


Opstellingen feyenoord – Ajax

De wedstrijd wordt vandaag zonder Nicolás Tagliafico gespeeld en Lisandro Magallan maakt voor het eerst De Klassieker mee. Gelukkig staat André Onana weer op zijn vertouwde plek onder de lat. Kasper Dolber speelt zijn 100ste wedstrijd voor Ajax en wat zou het dan extra mooi zijn om dat met een overwinning te vieren.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Daley Blind, Lisandro Magallan, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Opstelling feyenooit: nnb


Gerelateerde posts

154 reacties

 1. Dagrump

  Triest dit!! Wat een wanvertoning!! En wat een wisselbeleid dat is nog veel erger. Sorry dat ik het zeg maar Tadic vandaag is het ook echt niet!!

 2. Forever nr14

  Schande schande schandaal!! Al 43 jaar ajacied en zoiets nog nooit mee gemaakt, totale wanvertoning en geen inzet, en duidelijk dat ze dit weer niet fijn vinden om te voetballen stelletje mietjes. Alleen maar bezig de hele winter met transfers enz. En zie waar je nu staat, klootzakken.
  Ik neem dat de bus opgewacht word en zie TH uit die bus trekken, vuile slappe prutsert

  1. Ajax1958

   Ach, er hangt hier ook zo’n stakker rond die zich van de week lachend afvroeg wie er in hemelsnaam moest scoren voor 010.

 3. ajaxhoger

  Kasper moeten ze vlug weg jagen , kan er helemaal niks meer van .en zo zijn er veel meer ,het is geen elftal .

 4. Joodjuh

  Wat een vernedering is dit zeg! Wat ben ik teleurgesteld in Ajax. Je kan altijd wel een wedstrijd verliezen want Feyenoord is fysiek veel sterker maar zo’n slappe vertoning van Ajax kant maak je zelden mee. Dat ze trots zijn op zich zelf! Weer lekker 4 maanden achter PSV aan huppelen want de schaal blijft dit seizoen in Eindhoven.

 5. a.p.

  Nu na twee wedstrijden na de winterstop 10 doelpunten tegen.
  wat is het en wat was het BALEN , na zo een wedstrijd.

 6. Ajaxfoort

  Wat een ontzettende blamage dit. Er was geen spoortje van urgentie om deze wedstrijd te winnen. Geen kampioenschap dit jaar. En ze verdienen het ook niet. Heel erg jammer!

 7. Bert62

  Praatjes vullen geen gaatjes, ben blij dat ik een wat meer realistische fan ben dan al die andere arrogante hier.

Reageren is niet mogelijk.