There are no ads, please add some


Tagliafico mist ook Klassieker; Basisplaats lonkt opnieuw voor Magallán

Ajax kan aanstaande zondag in de Klassieker tegen feyenoord nog geen beroep doen op Nicolás Tagliafico. de Argentijnse mandekker kampt nog altijd met een knieblessure. Ajax-coach Ten Hag laat op de persconferentie in aanloop naar het treffen met de Rotterdammers in De Kuip weten dat hij verschillende opties overweegt voor de linksbackpositie. “Misschien wel Noussair Mazraoui, zo hebben we meerdere mogelijkheden. Je kijkt waar we de meeste winst kunnen behalen. Ik had hier geen rekening mee gehouden, maar soms vallen dingen tegen”, zegt Ten Hag. In de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen, die met 3-1 gewonnen werd, posteerde hij Daley Blind als linkerverdediger, terwijl Rasmus Kristensen de rechtsback was, Mazraoui op het middenveld speelde en aanwinst Lisandro Magallán het hart van defensie vormde met Matthijs de Ligt. Ten Hag sluit niet uit dat de Argentijn in De Kuip opnieuw een basisplaats zal hebben. “Tuurlijk durven we dat aan, we hebben meerdere opties.”

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst liet op de persconferentie in Rotterdam eerder doorschemeren dat Robin van Persie zal starten bij de Rotterdammers. Ten Hag laat zich lovend uit over de routinier van feyenoord. “Van Persie is heel erg belangrijk, een speler met gogme. Een sieraad voor het Nederlands voetbal en het is geweldig dat hij nog op de velden te bewonderen is. Het is voor tegenstanders niet fijn om tegen hem te spelen. Het is een uitdaging om hem goed te bespelen, want het is een sleutel naar een resultaat komende zondag. Ik ga niet zeggen hoe ik dat ga doen.”

Gerelateerde posts

35 reacties

  1. Litmanen

   Als hij kan zal hij zeker niet met Kristensen beginnen. Dus alleen Nico vervangen. Misschien zelfs met Dolberg omdat je zeker in het begin niet zo vaak in de zestien komt van 010.

  2. AJAXForever61

   Ben ik mee eens, was best oke, maar heb veel moeite met Kristensen, log en te beperkt

 1. Koning Haarms Wolfs

  Off: TH zou Lamprou zo weer op goal zetten…..en daarom past deze kutboer niet bij Ajax, hij snapt er gewoon geen kloten van.

   1. rickert

    Als hij had gezegd dat Lamprou niet meer kan, dan had hij echt een paar minpunten gescoord. Maar reken maar dat hij bekomen is van deze vergissing en blij is dat Onana weer fit is. Die ziet ook wel dat Lamprou er geen reet van kan

  1. De Nees

   Wat Overmars vandaag zei tav een nieuwe keeper en Lamprou: topsport is hard. Maw einde oefening voor Lamprou, die zien we niet meer terug.

  2. Bert Betondorp

   Van Persie een sieraad voor het nederlandse voetbal? Ten Hagt toch! Ken je nog meer sieraden? Bv bij Ajax? Erik wanneer doe je eens uitspraken die iedereen begrijpt?
   Geef eens bv een echte visie bv

   8

   1. Amoebe

    Ja van Persie is een sieraad voor het nederkandse voetbal.

    Ik begrijp niets van mensen die elke andere club/spelers alleen maar narigheid toewensen.

    Ajax heeft goede tegenstanders nodig om te groeien en om het nederlands voetbal naar een hoger plan te tillen.

    Dat ajax jouw club is is goed maar jij zou liever zien dat heel nederland voor ajax is? Concurrentie is goed en dwingt je tot creativiteit en jezelf te verbeteren.

    Mensen wees niet zo bekrompen. Je kunt fan zijn van ajax en de rest ook iets gunnen.

 2. Forever nr14

  Ik blijf het herhalen, die flapdrol lult gewoon shit.
  Wat een mislukking deze vent.

  1. Vak 120

   Wat heeft TH na psv uit nu nog verkeerd gedaan??? Ajax voetbalt goed,resultaten zijn super dus wat wil je nog meer!! Door dat gezeik van sommige hier word ik zo moe!! Genieten jullie wel van ajax? Of hopen jullie stiekem dat we punten gaan verspelen dat je nog meer kunt zeiken???

 3. ajaxpers

  Onana
  Mazz, de ligt, magallan, blind
  Donny, frenkie, ziyech
  Neres, Hunter (dolberg), Tadic

  1. dickst14

   Ziet er goed uit. Als ie maar niet met Kristensen als rechtsback en Mazraoui als linksback komt. Dan tijdens de wedstrijd al die ten Hag op staande voet de zak geven.

 4. Zlatan4ever

  Moosie, ik teken voor 1-4
  Ik hoop dat je gelijk hebt…
  We zien elkaar morgen op de Toekomst voor de laatste training ?

 5. Zlatan4ever

  Balen dat Nico nog niet fit is
  we kunnen hem goed gebruiken tegen de kakkerlakken

 6. De Nees

  Balen zonder Nico. Maar dan nog 3 punten pakken daar, die gasten opjagen als loslopend wild en afmaken die handel, geen gekloot als vorige week. Job done.

 7. Charka53

  Nico ik hoop dat we je niet missen want dan zouden we wel eens af kunnen gaan bij die kakkies . Iedereen roept nu wel dat we winnen met grote cijfers ik moet het nog zien we hadden het al niet erg makkelijk tegen de Friesen en die kakkies zijn altijd dubbel gemotiveerd als wij komen.
  Maar ik hoop natuurlijk wel dat we ze afmaken hoor.

 8. KBouter

  Dit zei ik tegen Roda toen we punten verspeelden!!

  Gewoon Blind op Lb en Magallan in het centrum, Magallan is een echte mandekker en laat hem daar maar staan.
  Helaas voor sommigen dan.. if Blind middenveld of gewoon banken omdat anderen beter zijn

 9. Forever nr14

  Vak120?? Kijk jij wel? 4-4 met Blind en de veel te late en rare wissel? Dat zijn er weer 3 in 90 minuten.
  Hij heeft geluk niks meer niks minder met deze kwaliteits impuls, en een paar leuke eigen spelers.
  Als ie deze kwaliteit niet had of heeft, moet je eens zien wat een flapdrol het is.
  Alleen al roepen dat ie Lamprou zo weer zou opstellen en het na 3-0 verlies zegt, “ik zou het zo weer doen” natuurlijk geniet ik ook, maar we staan al veel te lang droog, of ben ik nu gek?

  1. Litmanen

   Forever14, kun jij me vertellen of in die door jou aangehaalde wedstrijd De Ligt en Maz meespeelden?
   Ik heb ze namelijk bij geen enkele tegengoal gezien……..

 10. ajacied078

  pff kunnen we vast wennen voor volgend seizoen. dan moeten we ook zonder nico. want daar komt ook wel een clubje voor denk ik. veruit beste in de cl op zijn positie op dit moment.

 11. Frip

  Hij speelde goed tegen heerenveen dus zou hem gewoon laten staan en blind op links is altijd beter als sinkgraven..

 12. Bigboss

  Onze ijzer vreter helaas. Een van de beste aankopen de laatste tijd en een van de beste lb tot nu bij ajax na mijn mening

Reageren is niet mogelijk.