Jong Ajax onderuit bij RKC Waalwijk: 4-1

Jong Ajax heeft vrijdagavond met ruime cijfers verloren van RKC Waalwijk. De ploeg van Michael Reiziger ging met maar liefst 4-1 onderuit. In de beginfase van de wedstrijd zette Jong Ajax de thuisploeg nog onder druk maar na de 1-0 ging het mis. De Ajacieden waren aangeslagen, liepen uit de organisatie en konden het tij niet keren. Sterker nog; binnen een kwartier na de openingsgoal scoorde RKC nog 3 keer en liep uit naar 4-0. Na 70 minuten scoorde Sven Botman met het hoofd de 4-1 en dat was tevens de eindstand.

Opstelling Jong Ajax: El Maach; Dest, Schuurs, Botman, Bakboord (68. Bakker); De Wit, Gravenberch, Ekkelenkamp (46. Bijleveld); Jensen, Pereira, Lang (46. Kühn)

Bron: Ajax.nl

Related posts

20 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Met zoveel potentiële basisspelers van Ajax1 mag dit niet gebeuren..
  Schuurs..Ekkelenkamp..de Wit.. Gravenberch..Bakboord en Bakker..

 2. AFCA my World

  Hoe kan het dat je met toekomstige basisspelers zo keihard onderuit gaat ! Kwestie van mentaliteit ? Waardeloos ! ⚽️

 3. Charka53

  Als je bv de achterhoede zag klooien zijn ze nog niet rijp voor het eerste en laten we hopen dat het eerste het beter doet.

 4. Vak 120

  Ik zie de Wit als enige die ajax 1 kan halen! De rest is echt onder de maat.ajax moet wel speler van niveau kopen anders vallen we over 3 jaar terug naar plek 4/5 van de eredevisie! Hoop dat ik het mis heb hoor!

  1. Prinsengracht

   Nee joh! Geen paniek. Teveel mensen hier kijken naar het scorebord. Gravenberch komt er in elk geval.

  2. rickert

   Je bent je bewust dat Gravenberch 16 jaar is, nu al afgeschreven? Laat me niet lachen..

  1. Prinsengracht

   Voor de zoveelste keer (er zijn er hier nog een stuk of 5 die ook steeds zeggen wat ik nu ga zeggen): het gaat niet om punten of de ranglijst. Het enige doel is het afleveren van soelers voor Ajax 1.

   1. Indojood

    Dit is een seniele opa die zegt de familie Cruijff uit Betondorp te kennen maar dus geen flauw benul heeft van Jopie’s visie.

 5. Forever nr14

  4-1!! Dit mag toch niet gebeuren zeg!
  Scorebord of niet joh, dit moet de aanwas zijn voor de leegloop deze zomer! We gaan dus echt op die lampen lijken, en zijn wij de Koopclub straks!

 6. AJAXForever61

  Ik kan er nog steeds mee leven, vorig jaar jong Ajax Kampioen, dit Jaar Ajax 1 KAMPIOEN en Jong Ajax niet!

Comments are closed.